Vanha kuva: Naisvoimistelijoiden kulkue ohitti rakennuksen vuonna 1931 – Tiedätkö, mikä talo on kyseessä?

Tyrvään seudun Kotiseutuyhdistys
Vanha kuva: Naisvoimistelijoiden kulkue ohitti rakennuksen vuonna 1931 – Tiedätkö, mikä talo on kyseessä?

Mikä on tämä rakennus?

Tyrvään Sanomat

Naisvoimistelijoiden kulkue ohittaa rakennusta vanhassa mustavalkovalokuvassa vuodelta 1931. Tyrvään seudun Kotiseutuyhdistyksen ja Tyrvään Sanomien Vanha kuva -kisassa kysytään nyt, mikä tämä kuvassa näkyvä talo on ja mitä toimintaa talossa on ollut.

Vihjeenä kerrottakoon, että rakennus sijaitsi kaupungin keskustassa, mutta on sittemmin purettu. Mitähän talon paikalla nykyisin on?

Tiedätkö, mistä kuva on ja mikä rakennus kuvassa on? Jos, niin jätä vastauksesi alla olevaan vastauskenttään Tyrvään Sanomien toimitukseen. Voit myös vastata perinteiseen tapaan postikortilla lähettämällä sen osoitteeseen Marttilankatu 2, 38200 Sastamala.

Jos sinulla on kuvaan liittyviä muistoja tai tarinoita, voit liittää ne vastaukseesi mukaan.

Muiden arvuutteluilon säilyttämiseksi, toimitus ei poikkeuksellisesti julkaise kuva-arvoitukseen liittyviä vihjeitä tai vastauksia kommenttikentässä.

Vastausajan päätyttyä toimitus julkaisee oikean vastauksen.

Vanha kuva -sarjan kuvia arvuutelleiden kesken arvotaan tuotepalkintoja.


Kommentit (1)

  • Nimetön

    Nää kuva arvoitukset on kivoja, vaikka en ole koskaan tunnistanut yhtään vanhaa rakennusta. Hauskoja nämä on!

Kirjoita kommentti

Perustele, kirjoita selkeästi, älä vähättele ihmisiä, ÄLÄ HUUDA. Pysy aiheessa ja muista käytöstavat. Kommentit luetaan ja tarvittaessa muokataan ennen julkaisua.

Meillä on nollatoleranssi alatyyliselle ilmaisulle, henkilöön käyvälle arvostelulle ja vihamielisyydelle. Emme julkaise kommentteja, joiden ainoa sisältö on negatiivinen mielipide vailla perusteluja. Jätämme julkaisematta myös ne kommentit, joissa ei lainkaan piitata oikeinkirjoituksesta kuten isoista alkukirjaimista tai välilyönneistä.

Kiitos etukäteen rakentavasta kommentistasi!

Etusivullamme juuri nyt:

Sammio