Vanha kuva: Tiedätkö tai arvaatko, kuka henkilö on kuvassa?

Arkisto
Vanha kuva: Tiedätkö tai arvaatko, kuka henkilö on kuvassa?

Tyrvään seudun kotiseutuyhdistyksen ja Tyrvään Sanomien Vanha kuva -kisassa kysytään huhtikuussa henkilöä. Kuka siis poseeraa kuvassa vaimonsa kanssa ikämiehenä kesäisellä pirtinseinustalla? Vihjeenä kerrottakoon, että henkilö liittyy läheisesti nykyisen kulttuuritalo Jaatsin vaiheisiin. Vastaa kysymykseen viimeistään 23.4. mennessä. Voit vastata verkossa www.tyrvaansanomat.fi. Vastauslinkki löytyy verkkosivuilta toimitus suosittelee -juttupalkista. Voit myös lähettää vastauksen osoitteeseen Marttilankatu 2, 38200 Sastamala. OIkein vastanneiden kesken arvotaan kotiseutuyhdistyksen lahjoittama kirjapalkinto.

Vastaa kysymykseen tästä!

Kommentit (1)

  • Nimetön

    En tunnista.
    Senverran vielä palaisin edelliseen kuvaan, jossa nuoret miehet istuivat aidalla. Kuka oli se, joka kurkisteli aidan alitse?

Kirjoita kommentti

Perustele, kirjoita selkeästi, älä vähättele ihmisiä, ÄLÄ HUUDA. Pysy aiheessa ja muista käytöstavat. Kommentit luetaan ja tarvittaessa muokataan ennen julkaisua.

Meillä on nollatoleranssi alatyyliselle ilmaisulle, henkilöön käyvälle arvostelulle ja vihamielisyydelle. Emme julkaise kommentteja, joiden ainoa sisältö on negatiivinen mielipide vailla perusteluja. Jätämme julkaisematta myös ne kommentit, joissa ei lainkaan piitata oikeinkirjoituksesta kuten isoista alkukirjaimista tai välilyönneistä.

Kiitos etukäteen rakentavasta kommentistasi!

Etusivullamme juuri nyt: