Sastamala keskeyttää lasten ja nuorten turnaustoiminnan, maskit käyttöön ensimmäisestä luokasta alkaen - Koronavirus - Tyrvään Sanomat

Sastamala keskeyttää lasten ja nuorten turnaustoiminnan, maskit käyttöön ensimmäisestä luokasta alkaen

Kaupunki kertoi päätöksistään Pirkanmaan koronanyrkin kokoonnuttua.

Lasten ja nuorten harrastukset vakiintuneissa ryhmissä voivat jatkua, mutta turnaustoiminta keskeytyy toistaiseksi Sastamalassa.

11.1. 16:07

Sastamalan kaupunki keskeyttää urheilulajien turnaustoiminnan toistaiseksi. Kaupunki julkaisi asiasta tiedotteen tiistaina Pirkanmaan koronanyrkin suositeltua, ettei urheilun kilpailutoimintaa harjoitettaisi tammikuun aikana.

Vuonna 2003 ja sen jälkeen syntyneiden lasten ja nuorten harrastustoiminta ja nuorisotilojen ohjattu ja suunnitelmallinen toiminta voivat edelleen jatkua Sastamalassa. Kaupunki suosittelee, että harrastuksissa toimitaan vakiintuneissa pienryhmissä.

Ammattimainen ottelutoiminta voi jatkua ilman yleisöä, kuten nytkin.

Lue lisää: Pirkanmaan koronanyrkki ei suosittele lasten ja nuorten kilpaurheilua tammikuussa

Perusopetuksessa Sastamalassa otetaan maskit käyttöön ensimmäisestä luokasta alkaen Pirkanmaan koronanyrkin suosituksen mukaan. Koronanyrkki suositteli tiistain kokouksessaan kirurgisen kasvomaskin käyttöä koulujen sisätiloissa ja koulukuljetuksissa peruskoulujen oppilaille ensimmäisestä luokasta lähtien sekä edelleen toisen asteen oppilaille.

Sastamalan kaupunki tiedottaa, että maskisuosituksen laajennus otetaan käyttöön kaupungissa heti, kun maskeja saadaan lisää.

Taiteen perusopetus jatkuu normaalisti lähiopetuksena.

Opistojen järjestämien aikuisten harrasteryhmien lähiopetusta ei aloiteta toistaiseksi. Sastamalan Opiston ja Musiikkiopiston opetusjärjestelyistä opistot tiedottavat suoraan opiskelijoille.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?

Mainos