MainosLiittymätarjoukset.net

Säästä rahaa puhelinliittymien vertailulla

Puhelinliittymien vertailu säännöllisesti voi säästää pitkässä juoksussa paljon rahaa. Liittymätarjoukset vaihtelevat säännöllisesti, ja nappaamalla edullisen tarjouksen voit saada liittymäsi merkittävästi listahintaa edullisemmin.


23.6.2020 6:00

Puhelinliittymä on tänä päivänä käytännössä kaikille välttämätön kulu, ja monet eivät itse asiassa edes tiedä tarkalleen mistä maksavat. Liittymäpaketit sisältöineen ja nimineen muuttuvat nopealla syklillä, eikä vanhaa liittymää kannata usein pitää pitkiä aikoja – muuten voi päätyä maksamaan liittymästään huomattavasti enemmän kuin olisi tarpeen.

Tarkasta operaattorien liittymätarjoukset säännöllisesti

Operaattorien kilpailu asiakkaista on kovaa, jonka myötä operaattorit koittavat houkutella kilpailijoidensa asiakkaita erilaisten tarjousten avulla. Operaattorin tarjoama puhelinliittymä tarjous onkin asiakkaalle mainio keino säästää rahaa – liittymän nappaaminen tarjouksesta tarkoittaa usein merkittävää säästöä verrattuna listahintaiseen liittymään. Usein tarjoushinta on kuitenkin määräaikainen, ja tämän määräajan loputtua onkin usein kannattavaa vaihtaa taas operaattoria.

Lähdössä matkalle? Tarkasta liittymäsi sisältö

Monille meistä ei tule mieleen tarkastaa oman liittymänsä sisältöä ennen matkalle lähtöä. Kun rajat ovat alkaneet aueta, alkaa naapurimaihin matkailu lisääntyä. Ennen rajan ylittämistä kannattaa tarkastaa, onko omaan puhelinliittymään sisällytetty myös datapaketti ulkomailla käytettäväksi.

Vaikka ulkomailla on monesti käytettävissä avoimia wifi-verkkoja, on silti yleensä suositeltavaa käyttää puhelimen omaa nettiyhteyttä. Syynä tähän on avoimien verkkojen tietoturvariski. Tietoturvariskin voi välttää, jos puhelimessa on VPN-yhteys, mutta tämän puuttuessa ei avoimiin wifi-verkkoihin kannata koskea. Ilman ulkomaiden datapakettia taas puhelinliittymän oman netin käyttäminen voi tulla yllättävän kalliiksi.

Näin löydät itsellesi sopivimman liittymän

Uutta liittymää hankkiessa ei kannata valita tarjousliittymää sokkona. Oman liittymän tarpeet saa helpoiten selville tarkastamalla nykyisen liittymäpaketin sisällön ja todellisen käytön edellisestä puhelinliittymästä. Puhe- ja tekstaripaketin sekä netin käytön selvittämisen jälkeen uuden liittymän valinta onnistuu helposti.

Lue lisää:Liittymätarjoukset.net

Lue myös: