Yrittäjä, nyt voit saada tämän rahanarvoisen edun: markkinointistipendi on parhaillaan haettavissa - Mainos - Tyrvään Sanomat
MainosVammalan Yrittäjät

Yrittäjä, nyt voit saada tämän rahanarvoisen edun: markkinointistipendi on parhaillaan haettavissa

Tyrvään Sanomat ja Vammalan Yrittäjät ry. valitsevat hakijoista kaksi yritystä, jotka saavat stipendillä näkyvyyttä markkinointiinsa.

Hae nyt! Tyrvään Sanomien päätoimittaja Hanna Pihlajamäki ja myyntipäällikkö Anna Einola kertovat, että Vammalan Yrittäjät ry:n yhteistyössä tänä vuonna myönnetään kaksi 1 500 euron arvoista markkinointistipendiä yritysten markkinointia vahvistamaan.


31.3.2021 6:00

Näyttävää näkyvyyttä oman paikkakunnan painetussa sanomalehdessä tai erinomaista esiintuloa paikallismedian verkkopalvelun seuratussa uutisvirrassa.

Tyrvään Sanomien ja Vammalan Yrittäjät ry:n yhteistyöhön kuuluu tänä vuonna kahden rahanarvoisen edun tarjoaminen toimintansa alkutaipaleella olevien tai jo muutaman vuoden toimineiden yritysten markkinointiin.

-Myönnämme tarkoitukseen yhteensä 3 000 euroa, joka jakaantuu kahteen 1 500 euron arvoiseen markkinointistipendiin, Tyrvään Sanomien ja Sanoma Media Finlandin myyntipäällikkö Anna Einola taustoittaa.

Yritykset voivat hakea stipendiä, jonka myöntämiseen tietä tasoittavat hyvät perustelut.

-Näin voimme löytää yrittäjiä ja yrityksiä, joista emme tiedä vielä mitään, vaikka he tekisivät kuinka hienoja ja erikoisia juttuja alallaan. Nyt voimme nostaa heitä esiin, Vammalan Yrittäjät ry:n puheenjohtaja Tapani Matintalo perustelee.

Markkinointistipendiä voivat hakea Vammalan Yrittäjät ry:n jäsenenä olevat yritykset. Mikäli yritys ei ole järjestön jäsen, jäseneksi voi liittyä ja hakea sen jälkeen stipendiä. Toinen stipendeistä myönnetään nuorelle yrittäjälle, jonka yritys on toiminut 0–5 vuotta.

Hakemus sisältää luonnehdinnan yrityksestä sekä perustelut, joista käy ilmi, miksi juuri kyseinen yritys on osuva valinta markkinointistipendin saajaksi. Valinnan tekee Vammalan Yrittäjien ja Tyrvään Sanomien yhteinen raati.

Juhlavuottaan viettävä yhdistys kutsuu uusia jäseniä

Vuonna 1931 perustettu Vammalan Yrittäjät ry on yli 300 jäsenen paikallisyhdistys, joka kuuluu valtakunnalliseen Suomen Yrittäjät -kattojärjestöön sekä alueellaan Pirkanmaan Yrittäjiin.

-Vietämme siis tänä vuonna 90-vuotisjuhlavuottamme, Matintalo mainitsee.

Paikallisena vaikuttajana yhdistys toimii yrittäjien, Sastamalan kaupungin ja Lounais-Pirkanmaan seutukunnan menestykseksi. Kattojärjestö Suomen Yrittäjät vaikuttaa niin, että yhteiskunta ja päättäjät suhtautuvat kannustavasti ja tukien yrittäjyyteen.

-Järjestö varmistaa, että yrittäjien ääni kuuluu päätöksenteon kaikilla tasoilla, Matintalo kuvailee.

Jäsenet saavat rahanarvoisia etuja esimerkiksi vakuutuksista, lakipalveluista, polttoaineista sekä matkoista ja majoituksesta. Yrittäjien neuvontapalvelu ja koulutukset tukevat yrittämistä.

Esimerkiksi tämän hetken suosituimmat jäsenpalvelut ovat maksuton lakineuvonta puhelimitse, oppaat yrittäjälle sekä yrittäjän liittymät, vakuutukset ja muut jäsenedut, Yrittäjä-lehti sekä lomakkeita yrittäjälle tarjoava asiakirjapankki.

Jäseneksi voivat liittyä sekä aloittelevat että jo pidempään toimineet yrittäjät. Yrittäjyydestä kiinnostuneilla opiskelijoilla on mahdollisuus liittyä opiskelijajäseneksi. Jäseneksi liitytään omaan paikallisyhdistykseen, jolloin samalla saa käyttöönsä aluejärjestön ja keskusliiton edut.

Jäseneksi voi liittyä verkko-osoitteessa: yrittajat.fi/liity#

Näin haet stiependiä!

Vammalan Yrittäjien jäsenyritykset voivat hakea stipendiä markkinointiin Tyrvään Sanomien painetussa lehdessä ja digikanavissa. Kahdesta stipendistä toinen myönnetään nuorelle yrittäjälle, jonka yritys on toiminut 0-5 vuotta.

Lähetä hakemus 30.4.2021 mennessä sähköpostiosoitteeseen anna.einola@sanoma.com.

Hakemus on vapaamuotoinen, mutta siinä tulee luonnehtia yritystä ja esittää perustelut markkinointistipendin saamiseksi.

Stipendin saajat julkistetaan 12.5.2021 mennessä.

Lue myös: