MainosSB Ecommerce

Kun robotti-imuri hoitaa päivittäisen siivouksen, valokuvaaja keskittyy olennaiseen

Valtteri Valokuvaaja on kuvitteellinen ammattikuvaaja, joka haluaa työssään keskittyä ydinosaamiseensa eikä turhaan käyttää aikaa studionsa siivoamiseen. Apuun on hankittu EVX Storesta siivousrobotti, joka hoitaa sekä lattian imuroinnin että moppauksen.

Laite imuroi ja moppaa ja yrittäjälle itselleen jää ainoastaan yleinen tavaroiden järjestely ja pölyjen pyyhintä tavaroiden päältä.


6.5.2022 18:19

Valtteri Valokuvaaja* on toiminut valokuvaajana jo vuosien ajan. Valmistuttuaan valokuvauskoulusta hän toteutti viimein pitkäaikaisen unelmansa ja perusti oman valokuvausstudion. Studio toimii kuvauspaikkana ja tavaroiden säilytystilana, ja Valtteri viettää siellä paljon aikaa.

On sanomattakin selvää, että tila, jossa Valtteri myös edustaa itseään ja tapaa potentiaalisia asiakkaita, on pidettävä siistinä: toimiihan työskentelytila samalla Valtterin käyntikorttina.

Siisti työskentelytila toimii samalla Valtterin käyntikorttina.

Siivoamisesta Valtteri ei niin välittäisi, sillä hän haluaisi keskittyä siihen, minkä osaa parhaiten. Muotokuvien ottaminen on hänen intohimonsa, ja hän onkin lyhyessä ajassa niittänyt mainetta yhtenä kaupungin halutuimmista kuvaajista.

Onneksi Valtteri on löytänyt ratkaisun elämää helpottavista siivousroboteista. Hän ei halua, että nurkissa pyörii pölyä ja likaa, vaan on hankkinut Viomi S9 -imurin, joka toimii pölynimurina ja lisäksi moppaa studion lattiat päivittäin.

Kun työt on jaettu hänen ja laitteen kesken näin, Valtterille itselleen jää ainoastaan yleinen tavaroiden järjestely ja pölyjen pyyhintä tavaroiden päältä.

Viomin robotti-imurissa siivoustoimistot on aidosti automatisoitu viimeiseen asti: se osaa itse tyhjentää säiliönsä tyhjennyskeskuksen yhteydessä olevaan, suurempaan pölypussiin. Se täyttyy harvoin, ja silloin Valtteri saa ilmoituksen, jolloin hän tietää käydä vaihtamassa pussin uuteen.

Tehokkaan moppaustoimintonsa ansiosta laite pyyhkii Valtterin studion lattiat kostealla säännöllisesti. Veden käyttö on laitteessa tarkasti hallittua, joten Valtterin ei tarvitse olla huolissaan siitä, että moppi esimerkiksi vuotaisi ja pilaisi liiallisella kosteudella studion lankkulattiat. Moppi on Y-tyyppiä, mikä merkitsee, että laitteen pesutulos on erittäin tasokas.

Studio koostuu muutamasta eri huoneesta, joiden välillä oviaukoissa on matalat kynnykset. Nekään eivät ole este Valtterin siivousrobotille: se osaa siirtyä parin sentin korokkeiden yli helposti. Tämä merkitsee sitä, ettei Valtterin tarvitse itse siirrellä robottia huoneesta toiseen.

Valokuvaajana Valtteri säilyttää studiollaan paljon haurasta ja arvokasta kalustoa, jota hän haluaa tietenkin suojella niin ulkopuolisilta kuin robotti-imuriltakin. Tässä auttaa robottiin sisäänrakennettu virtuaalisten seinien toiminto.

Puhelimeensa ladatulla sovelluksella Valtteri voi erotella eri alueita toisistaan, nimetä niitä ja ajastaa imurin siivoamaan tietyn alueen tiettyyn aikaan, esimerkiksi taustakankaalle varatun alueen silloin, kun sille ei ole sijoitettu tavaroita.

Robotti-imurinsa ansiosta Valtteri voi iloita ikiomasta valokuvausstudiostaan ja keskittyä juuri siihen, mitä rakastaa – valokuvaajan töitä!

*Valtteri Valokuvaajan kertomus kuuluu EVX Storen Sähköisten satujen sarjaan. Sarjassa esitellään kuvitteellisten yrittäjähahmojen tarinoiden kautta EVX Storen sähköisiä tuotteita ja niiden aitoja käyttötapoja.

Info

SB Ecommerce Group

Evxstore.com on osa suomalaista verkkokauppakonsernia, jonka muita kauppoja ovat mm. markkinointitarvike.fi, sauso.com ja freddystore.fi

Lue myös: