Jäsenenä saat enemmän! – 5 hyödyllistä asiaa, jotka kannattaa tietää Vammalan Yrittäjien tarjoamista eduista - Vammalan Yrittäjät - Tyrvään Sanomat
MainosVammalan Yrittäjät

Jäsenenä saat enemmän! – 5 hyödyllistä asiaa, jotka kannattaa tietää Vammalan Yrittäjien tarjoamista eduista

Vammalan Yrittäjät elää jäsentensä arjessa niin hyvinä kuin vaikeina aikoina. Yrittäjäjärjestö jäsen saa monia rahanarvoisia etuja, mutta myös tukea ja kontakteja, joita ei aina edes rahassa voi mitata.

Vammalan Yrittäjäien jokaviikkoinen livelähetys Facebookissa ja Youtubessa on yksi tapa tukea yrittäjiä näin korona-aikana. Kuvassa Mika Valtonen ja Jari Moisio.­


14.5.2020 6:00

Paikallinen yrittäjäyhdistys tarjoaa kanavan saada tukea omaan yritystoimintaan. Jäsenyys antaa lukuisten etujen lisäksi myös mahdollisuuden vaikuttaa ja tulla kuulluksi yrittäjille tärkeissä asioissa. Kokosimme Vammalan Yrittäjien puheenjohtajan Jari Moision kanssa 5 tärkeää asiaa, jotka yrittäjäjärjestön toiminnasta on hyödyllistä tietää.

1. Jäseniä tuetaan kaikissa tilanteissa

-Meneillään olevassa koronakriisissä on selvästi näkynyt, miten Suomen Yrittäjät on voinut vaikuttaa asioihin. Jäsenillämme on valtakunnan tasolla edunajaja, jota kuunnellaan ja kutsutaan kuultavaksi asiantuntijana. Moni maksaa jäsenmaksun jo saadakseen edunvalvojan yrittäjien asioille, Jari Moisio korostaa.

-Oman jäsenkunnan auttaminen vaikuttaa koko paikallisyhteisöön yrittäjien tuottamina paikallisina palveluina sekä niiden säilymisenä ja kehittymisenä.

2. Paikallinen toiminta edistää verkostojen syntymistä

Monet aktiviteetit ovat Jari Moison mukaan tie myös tulevien jäsenten sydämiin. Vammalan Yrittäjien aamukahvit on erinomainen esimerkki paikallisesta toiminnasta, joka edistää yrittäjien yhteenkuuluvuutta ja verkostoitumista.

-Aamukahville ovat tervetulleita kaikki yrittäjät jäsenyyteen katsomatta. Paikalle vapaamuotoiseen tilaisuuteen saapuu runsaasti eri alojen edustajia, mikä tarjoaa oivallisen tavan verkostoitua ja vaihtaa kuulumisia.

Liity jäseneksi ja tutustu lähemmin jäsenyyden tuomiin etuihin

Liity voit tästä.

3. Saat rahanarvoiset asiantuntijapalvelut veloituksetta käyttöösi

Paikallisen yrittäjäyhdistyksen jäsenet saavat Suomen Yrittäjien asiantuntijaneuvontaa esimerkiksi vero- ja lakiasioissa, mikä sisältyy jäsenmaksuun. Omien asiantuntijoiden lisäksi jäsenten käytössä ovat ulkopuolisten ammattilaisten verkosto sekä alueelliset neuvojat.

Asiakirjapankista jäsenet voivat tallentaa käyttöönsä asiakirja- ja sopimusmalleja. Verkkopalvelu tarjoa lisäksi lomakkeita, palkkataulukoita, laskureita ja muuta hyötytietoa.

Monet edut asioinneissa saa käyttöönsä Suomen Yrittäjät -mobiilijäsenkortilla, joka kulkee kätevästi puhelimen mukana.

4. Toiminnasta hyötyy koko elinkeinoelämä

Paikallisen yrittäjäyhdistyksen ja valtakunnallisen yrittäjäjärjestön toiminnasta hyötyvät myös ei-jäsenet, koska toiminta tukee laajasti koko elinkeinoelämää.

-Jäsenenä voi kuitenkin saada ei-jäseniä enemmän etuja käyttöönsä, Moisio korostaa.

5. Kutsu yrittäjägaalaan

Yrittäjien paikallista yhteisöllisyyttä edistää myös vuoden odotetuimpiin tapahtumiin kuuluva yrittäjägaala.

-Kutsu gaalaan kuuluu jäsenetuihimme. Juhla onkin monelle yrittäjälle vuoden kohokohta, joka katkaisee arjen kiireet ja jota myös odotetaan. Siellä on hieno tavata yrittäjäkollegoitaan.

Nauti paikallisesta palvelusta

Tyrvään Sanomien ja Vammalan Yrittäjien yhteinen konsepti, joka sai alkunsa heinäkuussa 2011.

Paikallisista yrityksistä on saatavilla leimakortteja, joihin kerätään 8 leimaa.

Jokaisesta 20-50 euron ostoksesta saa yhden leiman ja yli 50 euron ostoksesta kaksi leimaa.

Kuukausittain arvotaan kolme 80 euron arvoista lahjakorttia ennalta nimettyihin yrityksiin.

Leimoja kerätään ja arvontaan osallistutaan Nauti Paikallisesta Palvelusta -liikkeissä.

Voittajien nimet julkaistaan Tyrvään Sanomissa ja Vammalan Yrittäjien omalla sivustolla osoitteessa tyrvaansanomat.fi

Mukana olevat liikkeet näet osoitteesta tyrvaansanomat.fi/vammalanyrittajat

Yrittäjäjärjestön jäsenet voivat osallistua kampanjaan jäsenetuhinnalla.

Liity jäseneksi tästä.

Lue myös: