Yhdessä tekemisellä voimaa ja vaikutuksia – Vammalan Yrittäjät ja Tyrvään Sanomat sisältöyhteistyöhön - Vammalan Yrittäjät - Tyrvään Sanomat
MainosVammalan Yrittäjät

Yhdessä tekemisellä voimaa ja vaikutuksia – Vammalan Yrittäjät ja Tyrvään Sanomat sisältöyhteistyöhön

Vammalan Yrittäjien Jari Moisio ja Tyrvään Sanomien Anna Einola ideoivat yhdessä kuinka luodaan positiivista mielikuvaa yrittäjyydestä, helpotetaan yrittäjien arkea ja kasvatetaan paikallisten yritysten menestystä.­


7.5.2020 6:00

Vammalan Yrittäjät ja Tyrvään Sanomat aloittivat kaupallisen sisältöyhteistyön kesän kynnyksellä, toukokuun alussa. Yhteistyöllä luodaan Vammalan yrittäjien palveluille, hankkeille ja tekemiselle myönteistä ja vahvaa näkyvyyttä alueen omassa mediassa.

- Haluamme jakaa tietoa ja tehdä Yrittäjien toimintaa näkyväksi. Kun tieto lisääntyy, yrittäjyydellä on enemmän mahdollisuuksia ja kynnys yrittämiseen on matalampi, Vammalan Yrittäjien hallituksen puheenjohtaja Jari Moisio summaa yhteistyön taustaa.

Vammalan Yrittäjät on yksi Suomen vanhimmista yrittäjäjärjestöistä. 90-vuotisjuhlavuotensa alla se on uudistuva, yli 300 jäsenen kasvava järjestö, josta Moisio on ylpeä:

- Kasvu on todella mukava ilmiö. Yhdistystoiminta on myllerryksessä ja vapaa-ajasta kilpaillaan monen kanssa. Yrittäjyys ja aktiivinen yrittäjäjärjestö on paikkakunnalle tärkeä asia.

Asia on yhteinen, kaikkien paikkakuntalaisten

Yhteistyöllä paikallisen median kanssa Yrittäjien viestintään haetaan suunnitelmallisuutta, kustannustehokkuutta ja digitaalisuutta. Itse tekemällä on pärjätty tiettyyn pisteeseen. Nyt on aika jakaa yrittäjyyden viestiä ja rakentaa mielikuvia uudella tavalla.

Tyrvään Sanomien digilehteen avataan Vammalan Yrittäjille oma alasivu, josta Yrittäjien artikkeleita pääsee jatkossa lukemaan kootusti. Samalla mitataan mielikuvaa yrittäjyydestä kysymällä siitä paikallisilta ihmisiltä.

- Hyvät tarinat ja teot ansaitsevat ison yleisön. Yhteistyöstä saadaan etua sekä Yrittäjien jäsenille että paikkakuntalaisille, Tyrvään Sanomien myyntipäällikkö Anna Einola sanoo.

Poikkeusaika on mullistanut yrittäjien arjen ja poikinut uudenlaisia tapoja toimia. Vammalan Yrittäjien maaliskuussa aloittamat, Youtubeenkin ladatut Facebook-livelähetykset ovat saaneet jäsenistössä hyvän vastaanoton. Yksi kanava ei sulje toista pois. Vammalan Yrittäjät haluavat tiedottaa, pitää yllä tunnelmaa ja aiheuttaa positiivista pöhinää.

- Pitää olla notkea ja kekseliäs. Monikanavaisuus on tätä päivää. Kokousten puutuessa pelkkä sähköpostiviestintä ei riitä, Moisio sanoo ja kiittää videotyössä itsensä likoon laittaneita.

Yrittäjyys on heimo, yrittäjyyteen liittyvät aiheet kiinnostavat läpi koko kentän. Murheet ja huolet ovat kaikilla samat, isommilla yrityksillä isommat, yksinyrittäjillä omanlaisensa. Ilon aiheitakin löytyy, positiivisuus luo positiivisuutta. Aika on tarpeeksi kova ilman lisäsynkistelyäkin.

- Olemme kaikki samassa veneessä. Vietetään hauska kesä, liikutaan ja ulkoillaan. Jalkaudutaan kauppoihin ja mennään ravintoloihin, kun ne saadaan auki. Pidetään järki matkassa ja muistetaan meille suomalaisille ominainen turvaväli, Jari Moisio toivottaa.

Vastaa Vammalan Yrittäjien kyselyyn

Lue myös: