Sivistyslautakunnan puheenjohtaja avaa Sastamalan koulukyytipäätöksen taustoja: ”Tapahtuneita virheitä vähäteltiin” - Puheenvuoro - Tyrvään Sanomat

Sivistyslautakunnan puheenjohtaja avaa Sastamalan koulukyytipäätöksen taustoja: ”Tapahtuneita virheitä vähäteltiin”

Kaupunginvaltuutettu ja sivistyslautakunnan puheenjohtaja Minna Isotalo (sd) toteaa mielipidekirjoituksessaan, että jos valtuustolta ei heru lisämäärärahaa koulukyytien järjestelyyn, voi sivistyslautakunta joutua palaamaan lähtöruutuun.”

Sivistyslautakunnan puheenjohtaja Minna Isotalo kirjoittaa, että Sastamalan koulukuljetuksissa tapahtuneita virheitä vähäteltiin ja että kaaos syntyi, kun puolivalmis malli runtattiin käyttöön. Tämän lautakunta halusi torpata.

18.10. 11:02

Kiitos kaupunginvaltuutettu Mirva Iso-Kukkulalle keskustelun avauksesta. Toivottavasti se herättelee kaikkia valtuutettuja some-kirjoittelua syvällisemmin pohtimaan Sastamalan koulukuljetusasioita. Joistakin asioista olen Iso-Kukkulan kanssa samaa mieltä. Tuomen hallinnoinnissa säästyi euroja, mutta kaaos syntyi, kun puolivalmis malli runtattiin käyttöön. Puolivalmiina sitä oltiin jopa valmiita laajentamaan koko Sastamalaan. Tämän lautakunta halusi torpata.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?

Mainos