Koiran yllättävä hyökkäys lenkkeilijän päälle puhuttaa nyt Tyrviksen verkkokeskustelijoita

Kokosimme tähän juttuun kommentit ja puhuttavimmat aiheet Tyrvään Sanomien verkossa juuri nyt.

Tyrvään Sanomien verkossa keskustellaan nyt muun muassa koiran hyökkäyksestä, Kaalisaaren kuntolaiteinvestoinnista ja sähkön veroalesta.

29.11.2022 11:30

Tyrvään Sanomien verkkokeskustelussa lukijoita puhuttavat nyt muun muassa koiran hyökkäys sastamalalaisen lenkkeilijän päälle, sähkön veroale ja Kaalisaaren ulkokuntolaitteiden yllättäen saama 30 000 euron lisärahoitus. Verkkokommenteissa otetaan kantaa myös ilmastopäästökeskusteluun.

Koiran puremisesta

Koira on huomattavasti vaarallisempi kuin susi. Nimim. totta tosiaan.

Se on täyttä puppua. Susi on villieläin, ja kun se hyökkää, ei ole paljoa tehtävissä. Koira sentään ymmärtää komentoa, susi ei. Tämän naisen, jonka koira hyökkäsi miehen kimppuun, olisi pitänyt ottaa vastuu koiransa puremisesta eikä vain jatkaa matkaa. On täysin käsittämätöntä käytöstä, ja sellainen ei tarvitse koiraa, joka sitä ei hallitse. Sinä koiran omistaja näet nyt kirjoituksen ja tiedät, mitä tapahtui. Ota siitä vastuu. Nimim. Sanompa vaan.

Olisiko kyseisen koiran omistajan jo tämänkin verran julkisuutta saaneena tuoda oma henkilöllisyytensä julki? Ottaa ainakin Toivoseen yhteyden, miten sitten asian keskenään sopivatkin, korvausmenettely mukaan lukien. Nimim. Kosler.

Lue lisää: Sastamalalaisen Hannu Toivosen iltalenkki päättyi terveyskeskuksen päivystykseen – ”Huusin, että puri se sittenkin”

Sastamalan ilmastopäästöistä

Aina kirjoitetaan maatalouden päästöistä ja niiden suuruudesta. Miksi ei koskaan huomioida laskelman toista puolta? Pellot ja metsät ovat miltei ainoita tapoja sitoa hiilidioksidia ilmakehästä. Suomalainen metsä sitoo vuodessa keskimäärin 4700 kg hiilidioksidia vuodessa, eli vajaa kaksi hehtaaria metsää sitoo jo selvästi enemmän kuin keskiverto sastamalalainen aiheuttaa vuodessa päästöjä. Nimim. Tauno.

Lue lisää: Sastamalan ilmastopäästöt ovat pienentyneet jälleen – Suurin syy öljylämmityksen väheneminen

Sähkön veroalesta

Kyllä Caruna kompensoi tuon hyödyn heti nostamalla siirtohintoja. Siirtohintaa taas ei huomioida missään, vaikka se on 2/3, kun kulutus on 1/3 laskuista. Nimim. Omituinen höpöttäjä.

Heikko uudistus, ei hyötyä yrittäjille, jotka kuitenkin eniten kärsivät korkeasta sähkön hinnasta. Osoittaa nykyhallituksen ymmärrystä. Nimin. Realismia

Lue lisää: Veroale pienentää kuun vaihduttua kaikkien suomalaisten sähkö­laskua – katso miten se vaikuttaa omaan laskuusi

Kaalisaaren ulkolaitteista

Kannattaisi laittaa katos laitteiden päälle, että voisi treenata sateellakin, ja istuimiin jokin suoja tai pehmike, kun ne ovat kovia ja kylmiä. Nimim. Sanompa vaan

Nyt vaan kaikki renkuun laitteisiin, niin ei mene rahat hukkaan. Nimim. Orvokki.

Minkähänlaisella käytöllä on Kaalisaaren ulkokuntosali? 60 000 euron investointi laitteisiin on mielestäni melko suuri. Toivottavasti tulee suosituksi ja saadaan myös ohjausta laitteiden käyttöön. Nimim. Kuntoilija.

Lue lisää: Kaalisaaren ulkokuntosali sai yllättäen 30 000 euron lisärahan – Nämä kaikki laitteet sinne hankitaan

Myös näitä kommentoidaan:

Lue lisää: Saskyn tiloihin voi tulla ravivalmennuskeskus, tämä suunnitelmista tiedetään

Lue lisää: Ammatillista erityisopetusta Sastamalaan? – Neuvottelut ovat parhaillaan käynnissä

Lue lisää: Sastamalaan tulossa Suomen ensimmäinen šakkilinja lukiolaisille – Näin se toimisi

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?

Mainos