Saako Vammalan torille pysäköidä vai ei? Ota kantaa!

Hanna Pihlajamäki
Saako Vammalan torille pysäköidä vai ei? Ota kantaa!

Vammalan tori on autojen parkkipaikka muutoin kuin toriaikoina.

Hanna Pihlajamäki

Saako Vammalan torille jatkossa pysäköidä autoja entiseen tapaan vai pitäisikö pysäköintiä rajoittaa?

Tyrvään Sanomat selvittää kuntalaisten mielipiteitä verkkogallupissa. Tällä hetkellä enemmistö gallupiin vastanneista haluaa rajoittaa autojen pysäköintiä Vammalan torilla ainakin osittain. 34 prosenttia vastaajista olisi valmis kieltämään pysäköinnin kokonaan torilla ja 26 prosenttia osittain. Pysäköinnin sallisi nykyisellään 36 prosenttia vastaajista.

Sastamalan kaupunki aloittaa Vammalan torin suunnittelua tänä syksynä. Tässä yhteydessä puntaroitavaksi tulee myös toripysäköinti ja sen salliminen tai kieltäminen. Kaupungin teknisen johtajan Kimmo Toukoniemen mukaan mahdollista on myös kompromissiratkaisu.

Suunnittelun edetessä kaupunki aikoo kuulla laajasti kuntalalaisten mielipiteitä.

Pitäisikö pysäköinnin jatkua Vammalan torilla entisellään myös kunnostuksen jälkeen vai pitäisikö tori rauhoittaa autoilta? Ota kantaa.


Kommentit (5)

  • Nimetön

    Joidenkin varmaan tarvitsisi päästä autolla torikeskukseen sisällekin, kun ei millään ehdi ja jaksa eikä oikein viitsi kävellä. Keskustassa on parkki paikkoja aivan tarpeeksi ilman tori pysäköintiäkin. Inva paikat tarvitaan.

  • Nimetön

    ”Pitäisikö pysäköinnin jatkua Vammalan torilla entisellään myös kunnostuksen jälkeen vai pitäisikö tori rauhoittaa autoilta?” Kumpaan vastaan kyllä/ei. Sekavasti aseteltu kysymys ja vastaukset sen myötä yhtä epäluotettavia.

Kirjoita kommentti

Perustele, kirjoita selkeästi, älä vähättele ihmisiä, ÄLÄ HUUDA. Pysy aiheessa ja muista käytöstavat. Kommentit luetaan ja tarvittaessa muokataan ennen julkaisua.

Meillä on nollatoleranssi alatyyliselle ilmaisulle, henkilöön käyvälle arvostelulle ja vihamielisyydelle. Emme julkaise kommentteja, joiden ainoa sisältö on negatiivinen mielipide vailla perusteluja. Jätämme julkaisematta myös ne kommentit, joissa ei lainkaan piitata oikeinkirjoituksesta kuten isoista alkukirjaimista tai välilyönneistä.

Kiitos etukäteen rakentavasta kommentistasi!

Etusivullamme juuri nyt:

Sammio