Duo Kovaralli käynnistää VaLePan välierät – Näin kevään pelit jatkuvat - Urheilu - Tyrvään Sanomat

Duo Kovaralli käynnistää VaLePan välierät – Näin kevään pelit jatkuvat

Duo Kovarallin Antti Tuomainen ja Vili Rantanen lämmittelevät yleisöä välieräsarjan alkuun Pub VaLePassa.­

21.3.2018 16:00

VaLePan välieräsarja Perungan Poikia vastaan käynnistyy ryminällä tulevana viikonloppuna, kun Vexve Areenalla pelataan molempina päivinä.

Lauantaina peli-ilta alkaa musiikilla ja jälkipelit jatkuvat lähes yöhön. Yleisöä ja fanijoukkoja lämmittelee illan peliin Duo Kovaralli, The Coveralls -kaksikko Vili Rantasen ja Antto Tuomaisen duo.

Perungan Poikien ja VaLePan ensimmäinen välieräottelu alkaa Vexve Areenalla lauantai-iltana poikkeuksellisesti vasta kello 19. Duo Kovaralli esiintyy Pub VaLePassa jo kello 18:sta lähtien.

VaLePan toiminnanjohtajan Hanna Arve-Talvitien mukaan peliaika on totuttua myöhäisempi osittain siksi, että paikalle toivotaan biletunnelmaa.

–Duo Kovaralli soittaa ennen peliä, ottelun pitkällä erätauolla ja ottelun jälkeen kello 23:een asti, Arve-Talvitie sanoo.

Pub VaLePassakin voi seurata peliä. Sitä varten paikalla on uusi, 82-tuumainen näyttö.

Toinen välierä Perungan Poikia vastaan on heti sunnuntaina Sastamalassa. Peli alkaa kello 17.

Tämän jälkeen välieräsarja jatkuu ainakin kahden pelin verran Rovaniemellä, jossa joukkueet kohtaavat ensi viikon keskiviikkona ja torstaina 28. ja 29. maaliskuuta.

Finaalipeleihin selviää neljällä voitolla. Tarvittaessa välieräsarja jatkuu sunnuntaina 1. huhtikuuta Sastamalassa, 4. huhtikuuta Rovaniemellä ja 6. huhtikuuta Sastamalassa.

Finaalipelit alkavat 10. huhtikuuta. Jos VaLePa on finaalissa, ainakin kaksi ensimmäistä kotipeliä on Sastamalassa.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?

Mainokset