”Oli pienet juhlat” – Kaksi sastamalalaista tuoretta nuorten Suomen mestaria kertoo voittotunnelmistaan - Urheilu - Tyrvään Sanomat

”Pidettiin juhlat ja saunottiin pokaalin kanssa” – Kaksi sastamalalaista tuoretta nuorten Suomen mestaria kertoo voittotunnelmistaan

Santeri Määttä ja Iida Tuomi ovat saaneet tänä keväänä nauttia niistä kaikkein kirkkaimmista voitonjuhlista. Molemmat nuoret urheilijat voittivat omissa joukkueissaan ja lajeissaan Suomen mestaruuden huhtikuun 7. päivä.

Sastamalalainen Santeri Määttä juhli Suomen mestaruutta Porin Ässien B2-jääkiekkojoukkueessa. Mukana juhlahumussa oli myös veli Saku Määttä, joka pääsi nostamaan voittopokaalia.

9.4.2019 12:02 | Päivitetty 9.4.2019 13:33

Vammalan lukiossa ensimmäistä vuotta opiskeleva Santeri Määttä saunoi sunnuntai-iltana pitkään, mutta ei yksin. Seurana hänellä oli joukkueellinen Porin Ässien pelikavereita – ja voittopokaali, luonnollisesti.

Määttä päätti Porin Ässissä jo seitsemännen kautensa, mutta nyt kausi päättyi ensimmäistä kertaa Suomen mestaruuteen. Voitto ratkesi Helsingissä viikonloppuna pelatussa finaalisarjassa, jossa Ässien B2-joukkue kohtasi ikäluokkansa kärkikamppailussa Oulun Kärpät.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?

Mainos