Aamulehti lähettää lentopallon Hunajaturnauksen Akaasta. - Urheilu - Tyrvään Sanomat

VaLePa avaa kautensa Hunajaturnauksessa – Tyrvään Sanomat näyttää viikonlopun pelit suorana, katso lähetystä tässä jutussa

VaLePa hakee tuntumaa alkavaan liigakauteen 12.–13. syyskuuta kuuden joukkueen harjoitusturnauksessa Akaassa. Mielenkiintoisia nimiä ovat VaLePa-pelaajien lisäksi muun muassa Saaremaan Sauli Sinkkonen ja Akaa-Volleyn Markus Kaurto. Näytämme myös VaLePan ja Akaan pelin Pälkäneeltä 18. syyskuuta.

VaLePan Mikko Oivanen (vas.) tehtaili pisteitä Kauppi Sports Centerissä. Akaan Mart Naaber oli terävänä verkolla. Verkolla myös Aleksi Lankinen. Arkistokuva.

11.9.2020 7:38

Lentopalloliigan alkutahdit isketään viikonloppuna, kun neljä liigajoukkuetta ja virolaisvieras Saaremaa pelaavat Hunajaturnauksessa Akaassa.

Turnaukseen osallistuvat isäntäjoukkue Akaa-Volleyn lisäksi kolme peräkkäistä mestaruutta voittanut VaLePa, virolainen Saaremaa sekä Raision Loimu ja Vantaa Ducks. Turnaukseen oli alunperin ilmoittautunut myös Hurrikaani, mutta joukkue perui osallistumisensa torstaina. Tämän takia turnauksen otteluohjelma on muuttunut.

Artikkeliin liittyviä aiheita

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?

Mainos