Emmi Tapio aloitti ratsastustunnit 9-vuotiaana Sastamalassa, nyt hän kilpailee kansainvälisissä kenttäratsastuskilpailuissa – ”On päiviä, jolloin aikaa kuluu hevosten kanssa enemmän kuin kellon ympäri” - Urheilu - Tyrvään Sanomat

Emmi Tapio aloitti ratsastustunnit 9-vuotiaana Sastamalassa, nyt hän kilpailee kansainvälisissä kenttäratsastuskilpailuissa – ”On päiviä, jolloin aikaa kuluu hevosten kanssa enemmän kuin kellon ympäri”

Emmi Tapiolla riittää kiirettä. Kilparatsastuksen lisäksi hän opiskelee viimeistä vuotta lukiossa, hoitaa kotipihassa asuvia hevosiaan ja toimii Honkolan Ratsastusseura HkR ry:n puheenjohtajana.

Emmi Tapio ja Evyta ovat käyneet vasta kaksissa kilpailuissa. Kuva Puolan Strzegomista lokakuulta 2020, joka oli ratsukon ensimmäinen yhteinen kansainvälinen startti.­

10.1. 18:00

Sastamalalainen kilparatsastaja Emmi Tapio, 19, voitti syksyllä SM-hopeaa kenttäratsastuksessa nuorten sarjassa. Kilpailu järjestettiin Tervossa ja Suonenjoella ja oli vasta toinen kilpailu, johon hän uudella Evyta-hevosellaan osallistui.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?

Mainokset