Henkka Haapamäeltä uusi aluevaltaus – Ihastuttaa rallikansaa Tyrvään murteellaan - Urheilu - Tyrvään Sanomat

Henkka Haapamäeltä uusi aluevaltaus – Ihastuttaa rallikansaa Tyrvään murteellaan

Henri Haapamäki nähtiin viikonloppuna televisiossa uudessa roolissa, kun hän toimi Ylellä rallin MM-kisojen kommentaattorina.

Henkka Haapamäki on niittänyt lajipiireissä mainetta sanavalmiina miehenä. Haapamäki keskustelee Anssi Alatalon kanssa rallicross-kisoissa Hyvinkäällä syyskuussa 2020.

6.10. 13:32

Sastamalalainen rallicross-kuljettaja Henri Haapamäki on tehnyt uuden aluevaltauksen. Haapamäki toimi viikonloppuna Jyväskylässä pidetyn MM-rallin osakilpailun kommentaattorina Ylellä.

Haapamäen uudesta roolista kertoi Ilta-Sanomat, joka otsikoi Haapamäen nousseen oikeaksi kansansuosikiksi.

Lue lisää: ”Henkka” Haapamäki nousi rallicrossin kuninkuusluokan SM-pronssille heti ensimmäisellä kaudellaan – "Upea päätös haastavalle kaudelle"

Lehti kertoo, että Ylen mukaan 32-vuotiaan Haapamäen esiintymistä ja sanavalmiutta on katsojapalautteessa lähinnä ylistetty. Ylellä on oltu myös erittäin tyytyväisiä rallituotannon keräämiin katsojalukuihin.

Haapamäki kertoo Ilta-Sanomille jännittäneensä ensimmäistä tv-esiintymistään. ”Reidet tärisivät ja täytyi aina välillä kokeilla, että ovatko kädet tallessa, kun ne olivat tunnottomina. Kyllä se jännitys sitten laukesi ja pystyin omasta mielestäni aika rentoutuneesti olemaan”, hän sanoo

Haapamäen parina kommentoimassa oli entinen MM-sarjan huippukuljettaja, 41-vuotias Mikko Hirvonen.

Ilta-Sanomien mukaan hurmaava piirre Haapamäen ulosannissa on puhetyyli ja leveä murre. Lehden mukaan joku voi sekoittaa sen Tampereen murteeseen. Kyseessä on kuitenkin vanhan liiton Tyrvään murre.

Viikonlopun rallilähetykset ovat edelleen katseltavissa Areenassa. Henkka Haapamäki on jo pitkään tehnyt omia livelähetyksiään sosiaalisessa mediassa. Hän kertoo ahkerasti rallicrossista esimerkiksi Youtubessa.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?

Mainos