VaLePa vie kotipelinsä Seinäjoelle – Toimitusjohtaja: ”yksi seuran tärkeistä tehtävistä”

Seinäjoen ottelulla sastamalalaisseura haluaa edistää lentopallon valtakunnallista tunnettavuutta.

VaLePan Tuomas Hautala (kuvassa keskellä) pääsee palaamaan pohjalaisyleisön eteen, kun VaLePa pelaa Seinäjoella tammikuussa. Viime kaudella Hautala pelasi 1-sarjaa Nurmossa.

2.11.2021 13:00

VaLePa pelaa kotiottelunsa Akaa-Volleyta vastaan tammikuussa Seinäjoella. Tapahtuman siirto Pohjanmaalle on osa lentopallon superpäivää, jonka aikana Seinäjoella pelataan niin naisten kuin miesten liigalentopalloa.

Samana päivänä JymyVolley pelaa naisten liigassa Helsinki Volleyta vastaan.

Tapahtuma toteutuu VaLePan aloitteesta. Seuran toimitusjohtaja Elina Tiainen kertoo, että tavoitteena on edistää lentopallon tunnettuutta valtakunnallisesti ja buustata alueella toimivia juniorityötä tekeviä seuroja.

”Tämä on yksi VaLePan tärkeistä tehtävistä.”

Tiainen on työskennellyt aiemmin Seinäjoella ja tuo näin joukkueensa tutulle alueelle.

”Etelä-Pohjanmaalla ja Seinäjoella on lentopallolla pitkät perinteet ja olemassa oleva vahva kulttuuri, joten kaupunki tuntui luonnolliselta valinnalta.”

VaLePa on vienyt myös aiempina vuosina kotiotteluitaan eri puolille Suomea. Tiaisen mukaan vuosien aikana on opittu, miten tapahtumasta saadaan tunnelmaltaan mukaansa tempaava ja kiinnostusta lajin ympärille kasvatettua.

”Meille panostukset liittyvät ottelutapahtuman siirtämiseen pois kotiareenalta ja siihen, miten huomioimme fanit”, kertoo Tiainen tiedotteessa.

Seuraa auttaa yritysyhteistyö. Tiaisen mukaan tapahtuma antaa yrityksille loistavan mahdollisuuden markkinoinnille, henkilöstön huomioimiselle ja asiakastyölle.

VaLePa - Akaa-Volley -peli pelataan Seinäjoen urheilutalolla 8. tammikuuta kello 18. Päivään lukeutuu myös valmennukseen liittyvä seminaari. Paikallisina järjestelytahoina toimivat JymyVolley ja Seinäjoen kaupunki.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?

Mainos