VaLePan toinenkin peli siirtyy – Vastustajilla koronatartuntoja

Lentopallon mestaruusliigan runkosarja jatkuu viikkoa pidemmälle koronatapausten takia. VaLePalla siirtyy nyt myöhemmäksi torstain kotipeli Hurmosta vastaan ja lauantain vieraspeli Loimua vastaan.

VaLePan kaksi seuraavaa peliä on siirretty. Viimeksi sastamalalaisjoukkue pelasi viime perjantaina Suomen cupin välierässä Savo Volleyta vastaan.

26.1. 11:27 | Päivitetty 27.1. 8:26

Koronatartunnat sekoittavat lentopallon mestaruusliigan otteluohjelmaa. VaLePan kaksi seuraavaa peliä on siirretty vastustajien koronatapausten takia.

Sastamalalaisseura tiedotti tiistai-iltana, että torstaille ajoitettu joukkueen kotipeli Karelian Hurmosta vastaan on siirretty joensuulaisjoukkueen koronatilanteen takia. Keskiviikkona sama tieto tuli lauantain peliä koskien.

VaLePan piti kohdata Raision Loimu vieraskentällä lauantaina 29. tammikuuta, mutta peli on Loimun joukkueen koronatilanteen takia siirretty.

Nyt perutut pelit siirtyy myöhemmin sovittavaan ajankohtaan.

Hurmos kertoi viikonloppuna, että kotitestauksessa joukkueessa oli ilmennyt koronavirustartunta ja että joukkue oli jäänyt omaehtoiseen karanteeniin.

Loimu puolestaan tiedotti maanantaina koronan keskeyttäneen joukkueen toiminnan, koska joukkueessa oli kotitestauksessa ilmennyt viikonlopun aikana koronavirustartuntoja. Myös virallisessa PCR-testissä oli saatu positiivinen tulos.

Koronatartunnat ovat sekoittaneet mestaruusliigan runkosarjan otteluohjelmaa viime viikkoina. Ennen Suomen cup -viikonloppua VaLePa joutui siirtämään sunnuntaille 16. tammikuuta suunnitellun kotipelinsä Ettaa vastaan joukkueen omien koronatartuntojen takia.

Tiistaina lentopallon mestaruusliiga ilmoitti siirtävänsä liigan runkosarjan päättymistä viikolla eteenpäin. Syynä ovat koronatapauksista johtuvat ottelusiirrot.

Runkosarjan pidentäminen viikolla mahdollistaa liigan mukaan paremman ottelurytmityksen.

Mestaruusliigan runkosarjan viimeinen pelipäivä on 13. maaliskuuta. Tässä vaiheessa muutos ei vaikuta pudotuspeleihin.

Jos siirtoja tai peruutuksia ei tule, VaLePan seuraava peli on 2. helmikuuta Hurmosta vastaan vieraskentällä.

Juttua päivitetty tiedolla Loimu-pelin siirtymisestä 27.1. kello 8.26.

Seuraa ja lue artikkeliin liittyviä aiheita

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?

Mainos