Sastamalan beach volley -tapahtuma kasvaa tänä kesänä, mukana uusi kiertue

Sastamalassa pelataan tänäkin kesänä viisi päivää putkeen beach volleyta.

Viime kesänä beach volleyn Sastamalan SM-osakilpailu sai paikallisen voittajan, kun mouhijärveläinen Pinja Jokela vei finaaliottelun ruotsalaisen parinsa Karin Lundqvistin kanssa.

26.3. 15:15

Useamman sata urheilijaa viime kesänä Sastamalaan houkutellut beach volley -tapahtuma laajenee tänä vuonna entisestään. Juhannusta edeltävällä viikolla Kaalisaaren ja Vinkin vapaa-ajan keskuksen hiekkakentillä pelataan yleisen sarjan SM-kiertueen ja kahden juniorisarjan lisäksi aikuisten haastajakiertueen Jyrki Nurminen Beach Tourin osakilpailu.

Paikallisista järjestelyistä vastaa VaLePa. Seuran urheilu- ja tapahtumajohtaja Hanna Arve-Talvitie kertoo, että juniorit pelaavat Kaalisaaressa ja Vinkissä 15.-16. kesäkuuta. Aikuisten SM-kiertueen aloitusturnaus puolestaan mitellään 17.-19. kesäkuuta Kaalisaaressa ja haastajaturnaus samaan aikaan Vinkin kentillä.

Juniorisarjoista Sastamalassa pelataan alle 14- ja alle 18-vuotiaiden tyttöjen ja poikien pelit.

Sastamala Open -nimellä kulkeva aikuisten SM-osakilpailu on SM-kiertueen avausturnaus. Kiertueen muita paikkakuntia ja ohjelmaa ei ole vielä julkistettu.

Arve-Talvitien mukaan VaLePa vastaa jälleen myös kiertueen SM-finaaliturnauksen järjestelyistä. Finaalit pelataan viime vuosien tapaan Tampereella. Arve-Talvitie sanoo, että finaalipelien paikka on vielä avoinna, mutta todennäköinen vaihtoehto on Ratinan kauppakeskuksen aukio, jossa pelit on pelattu viime ja edellisvuonnakin.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?

Mainos