Mestarijoukkue saa kaksi nimekästä avainpelaajaa – Toinen vaihtaa roolia ja toinen ehti jo punnita lopettamista, ellei olisi ollut VaLePaa

VaLePa julkisti torstaina uusia pelaajasopimuksia, joiden joukossa on kaksi nimivahvaa tulokasta. Urpo Sivula on asettunut Sastamalaan perheineen, hehkuttaa kotikaupunkiaan ja odottaa, että poika pääsee katsomaan isän pelejä. Eetu Pennanen puolestaan tulee VaLePaan vaikean Etta-kauden jälkeen.

VaLePan tulevan kauden joukkueeseen liittyy kaksi kokenutta liigapelaajaa. Urpo Sivula tekee paluun Vexve Areenalle ja VaLePa-verkkariin. Kuvaustilanteeseen hän löysi nostalgisen edellisten VaLePa-vuosien aikaisen paitansa. Eetu Pennanenkin pukeutui punaiseen.

2.6. 17:15

Sastamalan toripuheissa on jo jonkin aikaa soviteltu VaLePan ensi kauden liigajoukkueeseen etenkin kahta nimeä. Huhut ovat totta. Mestarijoukkueen ensi kauden avainpelaajien rinkiin liittyvät seuraan paluun kolmen kauden jälkeen tekevä hakkuri Urpo Sivula, 34, ja pukkipaitojen ensikertalainen, mutta monet kentät kokenut liigapelaaja Eetu Pennanen, 29.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?

Mainos