Sastamalalaispari juhli kotihiekallaan jo toistamiseen – Näin harjoittelu- ja opiskeluvuosi Yhdysvalloissa kasvatti

Sastamalalaispelaajat Vilhelmiina Prihti ja Aliisa Vuorinen pelasivat viime kesän finaalien jälkeen ensimmäistä kertaa yhdessä Sastamala Open -turnauksessa. Miesten sarjassa Jyrki Nurmiselle ja Santeri Sirénille ei löydy pysäyttäjää suomalaisilla beach volley -kentillä.

Kiikasta kotoisin oleva Vilhelmiina Prihti ja Mouhijärveltä kotoisin oleva Aliisa Vuorinen palasivat pelipariksi lähes vuoden tauon jälkeen Sastamalan SM-kiertueella. Molemmat matkustavat takaisin Yhdysvaltoihin opiskelemaan ja harjoittelemaan kesän jälkeen.

20.6. 9:51 | Päivitetty 20.6. 9:52

Ennakkosuosikit juhlivat Sastamalan Kaalisaaressa sunnuntaina beach volleyn SM-kiertueella. SM-kiertueen kesän ensimmäinen osakilpailu pelattiin viikonloppuna sateisessa ja koleassa säässä.

Miesten turnausvoittoon pelasi pari Jyrki Nurminen/Santeri Sirén ja naisten voiton nappasi pari Vilhelmiina Prihti/Aliisa Vuorinen. Molemmat parit voittivat viime vuonna Suomen mestaruuden. Nurmiselle ja Sirénille turnausvoitto Sastamalassa oli neljäs putkeen ja tämän vuodenkaan turnauksessa ei tullut erätappioita.

Seuraa ja lue artikkeliin liittyviä aiheita

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?

Mainos