Viron maajoukkuemies Karli Allik on VaLePan uusi yleispelaaja

Karli Allik tulee Sastamalaan saksalaisesta huippuseurasta, United Volleys Frankfurtista.

8.8.2022 12:00

Pitkän ja tarkan seulonnan jälkeen VaLePan yleispelaajaksi on löytynyt virolainen Karli Allik.

Allik tulee Sastamalaan saksalaisesta huippuseurasta United Volleys Frankfurtista. Joukkue joutui luopumaan sarjasta talousvaikeuksien vuoksi. Allik on Viron maajoukkueen mukana EM-karsinnoissa ja tulee niiden päätyttyä mukaan VaLePan harjoituksiin.

VaLePan päävalmentaja Janne Kangaskokko kävi Tallinnassa katsomassa Viron maajoukkueen harjoituksia ja tapaamassa Allikia. Hän vakuuttui, että Allik on sopiva pelaaja VaLePan joukkueeseen.

”Joukkueen viimeisen palasen etsiminen tehtiin huolella ja oli osaltaan haastavaakin. Minulla oli vahva visio minkälaista pelaajaa haen ja lopulta Karlin myötä löytyi sellainen. Karli on energinen joukkuepelaaja ja hän omaa korkean työmoraalin. Pelillisiltä ominaisuuksiltaan hän on monipuolinen ja voimme käyttää häntä monenlaisissa rooleissa kentällä. Kova syöttö ja hyvä vastaanotto takaavat korkean laadun säilymisen joukkueessa.”

Allik kertoo olevansa todella innoissaan, kun voi pelata Mestarien liigan karsintaotteluita VaLePa-fanien edessä.

”Sanoisin, että paras taitoni lentopalloilijana on aloitussyöttö ja kaiken ’likaisen työn’, kuten puolustaminen ja vastaanotto, tekeminen kentällä. Odotan myös kovasti kamppailuja Savo Volleyta vastaan, koska siellä pelaa virolainen Andrus Raadik ja joukkuetoverini Netzhoppersista, Jakub Kovac”, toteaa Allik VaLePan tiedotteessa.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?

Mainos