Haastajasarjaa hallinnut RoPo:n P10-joukkue hakee kevätkaudella lisää haasteita kilpasarjasta

Roismalan Ponnistuksen P10-joukkue siirtyi kevätkaudeksi kilpasarjaan. Ensimmäinen turnaus Vexve-areenalla osoitti, missä rima on.

RoPo:n Onni Aaltonen (66) ja Hugo Kaaja (54) olivat mukana, kun P10-pojat pelasivat ensimmäisen turnauksen kilpasarjassa.

6.2. 15:00

Roismalan Ponnistuksen RoPo:n P10-joukkueen kevätkausi salibandyn Sisä-Suomen kilpasarjassa alkoi kotiturnauksella Vexve-areenalla sunnuntaina 5. helmikuuta.

Joukkue pelasi vuoden 2022 Sisä-Suomen alueen haastajasarjassa. Joukkueen pelaaminen oli syyskaudella erittäin vahvaa ja voitot seurasivat toisiaan.

Vuoden vaihteessa oli aika siirtyä hakemaan lisää haasteita Sisä-Suomen alueen kilpasarjasta, jossa joukkueen todellinen taso tullaan mittaamaan kevään aikana.

Vexven turnauksessa joukkueen kaksi ensimmäistä peliä oli Ilves 13 - ja Ilves 14 -joukkueita vastaan. Nämä pelit olivat hyvin tasaisia sekä pelaamisen että lopputuloksen näkökulmista. Ilves oli molemmissa peleissä niukasti parempi 3-4 -tuloksella.

RoPo:n kolmas peli oli Nokian KrP:tä vastaan. KrP osoittautui kovaksi vastustajaksi ja vei lopulta voiton maalein 7-4.

RoPo:n P10-joukkueen ensimmäinen turnaus osoitti joukkueelle, missä rima kilpasarjassa on. Joukkue selvisi turnauksesta hienosti, vaikka voittotili ei vielä auennut. Turnauksesta jäi varmasti jokaiselle pelaajalle voitonnälkää, ja tulevat kevään pelit tullaan pelaamaan täysillä. Joukkuetta valmentava Lasse Ojala oli tyytyväinen pelaajien suoritukseen ja totesi joukkueen olevan nyt tasoisessaan sarjassa.

Seuraavat turnaukset RoPo:n P10-joukkue pelaa 19. helmikuuta Toijalassa, 19. maaliskuuta Tampereella ja 16. huhtikuuta Lempäälässä. Kilpasarjan lisäksi joukkue pelaa paikallista Telilä-liigaa. Joukkue on mahdollisesti osallistumassa myös Tampereella huhtikuussa pelattavaan kansainväliseen turnaukseen.

RoPo:n Arttu Kallio (26) ja Onni Mikkola (71) tavoittelivat palloa joukkueelleen kilpasarjan turnauksessa Vexve-areenalla sunnuntaina.

Seuraa ja lue artikkeliin liittyviä aiheita

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?

Mainos