Tiikerit tyrmäsi VaLePan tiukassa ottelussa – kärkijoukkueelle toinen perättäinen tappio

Ikaalisissa pelattuun otteluun oli saapunut liki 700 katsojaa.

Urpo Sivula palkittiin ottelun parhaana.

11.2. 20:43

VaLePa kärsi jo toisen perättäisen 0–3-tappionsa miesten lentopalloliigassa, kun Kokkolan Tiikerit haki sastamalalaisryhmältä vierasvoiton. Molemmat joukkueet olivat voittaneet viidestä viime pelistään liigassa neljä, ja lauantain kamppailu olikin perin tasainen. Erät menivät kokkolalaisille 25–23, 27–25, 25–23.

Avauserässä VaLePan vastaanotto ei ollut yhtä hyvällä tasolla kuin vierailijalla. Ennen taukoa kotijoukkue sortui myös syöttövirheisiin: VaLePalle niitä kirjattiin pelissä 12, Tiikereille vain viisi. Tiikerit puolestaan oli terävä erien lopussa, mikä riitti isoon voittoon.

Kotijoukkueen parhaana palkittiin hakkuri Urpo Sivula, joka teki pisteet 19/+16 eikä yhtään suoraa hyökkäysvirhettä. ”Ei tässä auta muuta kuin treenata ja pitää saada pää sellaiseen kuntoon, että voidaan ottaa voittoja. Ei riitä, että vain kävellään halliin”, Sivula kommentoi lehdistötilaisuudessa.

Ottelu pelattiin poikkeuksellisesti Ikaalisissa, jonne oli saapunut 694 katsojaa. VaLePa on vuosien varrella vienyt joitain kotipelejään Sastamalan ulkopuolelle. Pelin lipputuotot ohjattiin Ikaalisten Tarmolle.

Tappiosta huolimatta VaLePa jatkaa sarjan kärjessä.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?

Mainos