Cup-mestari palaa kotiareenalle kuukauden tauon jälkeen – Vastassa liigan paras torjuntajoukkue

Lauantain pelissä mitataan ottelutapahtuman hiilijalanjälkeä. VaLePA kannustaa katsojia saapumaan peliin kävellen, pyörällä tai kimppakyydillä.

Mikä on VaLePan päivän kunto kahden liigatappion jälkeen? Se selviää keskiviikkona 15.2. Kyyjärvellä ja lauantaina 18.2. Sastamalassa.

14.2. 14:15

VaLePa palaa yli kuukauden tauon jälkeen tositoimiin kotihalliinsa Sastamalaan lauantaina. Kaksi edellistä otteluaan Suomen cup -mestaruuden jälkeen hävinnyt liigakärki kohtaa Vexve-areenalla kauden yllättäjän, sarjakolmosen Raision Loimun kello 17 alkavassa pelissä.

VaLePa on pelannut viimeksi Vexve-areenalla 14. tammikuuta, jolloin se voitti Kyky-Betsetin erin 3-0. Tämän jälkeen joukkueen kaksi kotipeliä on ollut Kauhajoella ja Ikaalisissa.

Ennen lauantain Loimu-peliä VaLePa hakee voittoa Kyyjärveltä, jossa joukkue kohtaa sarjan hännillä olevan Kyky-Betsetin keskiviikkona 15. helmikuuta.

Sastamalaan VaLePa saa vastaansa varsin tasokkaan vastuksen, sillä Loimu on runkosarjassa kolmantena, VaLePan ja Akaa-Volleyn jälkeen. Loimun kantavia voimia on hakkuri Joonas Jokela, joka on sarjan pistetilastossa kolmantena. Hänen rinnallaan laitahyökkäystehoista vastaavat pääasiassa Väinö Rahko ja Sebastian Pozo Hernandez. Joukkuetta täydentänyt Eemeli Kouki on lisännyt myös vaihtoehtoja hyökkäykseen.

Raision Loimu on sarjan paras torjuntajoukkue. Keskipelaaja Eetu Mäki on torjuntatilastossa kuudentena ja heti hänen jälkeensä on joukkueen passari Tomi Saarinen. Joukkueen argentiinalainen keskipelaaja Joaquin Layus on kärsinyt loukkaantumisista, mutta on osoittanut myös tehokkaaksi torjujaksi.

VaLePa kertoo otteluennakossaan, että lauantain pelissä mitataan ottelutapahtuman hiilijalanjälkeä. Seura kannustaakin katsojia saapumaan peliin kävellen, pyörällä tai kimppakyydillä.

Viikonlopun jälkeen VaLePalla on runkosarjassa enää viisi peliä. Pudotuspelit alkavat 18. maaliskuuta.

VaLePa-Loimu lauantaina 18.2. klo 17 Vexve-areenalla. Lapsikatsojia ilahduttaa pelipaikalla Soma-nalle, joka jakaa lapsille hedelmäherkkuja.

Seuraa ja lue artikkeliin liittyviä aiheita

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?

Mainos