Tarkka vastaanotto toi voiton VaLePalle

VaLePa voitti Vantaalla ja keskiviikkona pukkipaidat kohtaavat Tuto Volleyn Turusta.

27.2. 9:05

Katsojamäärästä päätellen VaLePan joukkue kiinnostaa pääkaupunkiseudulla. Edellisessä Vantaan Ducksin ja VaLePan kohtaamisessa paikalla oli kauden ennätysyleisö 466 katsojaa ja nyt katsojia oli lähes yhtä paljon, 450 ihmistä.

Vantaa Ducks on usein Lumosalissa pystynyt haastamaan pukkipaitoja tiukasti. Tällä kertaa VaLePa oli tarkempi vastaanotossa ja hoiti puolustuksen jälkeiset pallot mallikkaasti. VaLePalle voitto 0–3 (25–18, 25–21, 25–22).

Pukkipaidat hallitsivat ottelutapahtumia koko pelin ajan. Ducks eteni ensimmäisessä erässä 8–4 johtoon, mutta VaLePa tasoitti tilanteeksi 9–9 ja piti sen jälkeen pelin hallussaan.

Päävastuun VaLePan hyökkäyksistä kantoi hakkuri Urpo Sivula. Keskimiehet olivat jälleen tehokkaita, Severi Savonsalmen tehot 12/+10. Ben-Simon Bonin oli Ducksin syöttöjen kohteena ja hän selvisi tulituksesta loistavasti 63 prosentin tarkkuudella. Sakari Mäkinen puolusti peliin useita palloja taitavasti ja näyttävästi, kuten myös Eetu Pennanen.

VaLePan seuraava peli on Vexve-areenalla keskiviikkona 1. maaliskuuta. Silloin vastassa on TUTO Volley, jonka riveissä on useita ex-valepalaisia.

Seuraa ja lue artikkeliin liittyviä aiheita

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?

Mainos