VaLePalta kolmaskin joukkue SM-finaaleihin – ”Kevät on hienoa aikaa”

A-pojat selvittivät tiensä Nurmon välieristä kahdeksan joukkueen finaaliturnaukseen.

VaLePan laituri Juho Turri (7) on kantanut joukkueessa päävastuun pisteiden teossa. Hän voittikin komeasti valtakunnallisen A-poikien pistepörssin.

Sastamalan ykköslajin, lentopallon, junioritoiminta on tällä kaudella ollut ilahduttavan tasokasta. Viimeisin ilouutinen saatiin viikonloppuna, kun VaLePan A-pojat selvittivät B-poikien ja -tyttöjen tapaan tiensä ikäluokkansa SM-finaaleihin.

Nurmon välieräturnauksessa lauantaina joukkue taipui ensin Nurmon Jymylle, mutta otti sitten selkeän 3-0 -voiton Liperi Volleystä. Tämä riitti tällä kertaa tavoitteeseen.

Finaaliturnaukseen pääsevät kahdeksan Suomen kovinta A-poikajoukkuetta, jotka VaLePan lisäksi ovat Nurmon Jymy, Karkkilan Pojat, Rantaperkiön Isku, Kempeleen Lentopallo, Lempo Lempäälästä, PuMa-Volley Helsingistä sekä JyväsLentis Jyväskylästä.

Finaaliturnaus on 22.-23. huhtikuuta. Turnauspaikkakunta ei vielä ole selvillä.

Poikien valmentajan Teemu Ryypän mukaan joukkue aloittaa finaaleihin valmistautumisen harjoittelemalla muun muassa pääsiäisenä intensiivisesti, kun nuorilla on vapaata koulusta.

”Kevät on hienoa aikaa, kun aurinko paistaa kirkkaasti ja palloilusarjoissa alkavat ne ratkaisupelit”, pohtii hyvillä mielin kohti finaaleja katsova Ryyppä.

Näissä valoisissa tunnelmissa saa tänä keväänä olla poikkeuksellisen moni JunnuValepan toimija – niin pelaaja, valmentaja kuin kannattajakin.

VaLePan staffiin oleellisesti kuuluva Jami Pajunoja lietsoo pelaajiin taistelutahtoa erätauolla.

Kainuun vahvistus VaLePalle, Arttu Karjalainen 13, alkaa olla kevätkunnossa.

Seuraa ja lue artikkeliin liittyviä aiheita

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?

Mainos