Vammalan Naisvoimistelijoiden kausi huipentuu kevätnäytökseen – sitä ennen haettiin menestystä kisakentiltä, tässä tulokset

Peräti viisi Vammalan Naisvoimistelijoiden joukkuetta kilpaili sijoituksista kevään aikana, ja lisää on luvassa.

Vammalan Naisvoimistelijoiden menestyneet joukkueet: edessä Korennot Volare, keskellä Korennot Vivere ja takarivissä Kiteet.

Vammalan Naisvoimistelijoiden joukkueet ovat menestyneet kevään aikana kisa-areenoilla.

16–20 vuotiaiden harrastesarjassa kilpaileva joukkue Kiteet voitti kultaa TUL Tampereen piirin kisoissa. Voitto ratkesi pistemäärällä 16.683. Jo ennen kultakisoja, Kiteet nappasi pronssia Valkeakoskella.

Sastamalalaisjoukkue keräsi sarjan kovimmat tekniset pisteet ISKU100 JV Cupin kilpailussa Tampereella, vaikka mitalisijoille joukkue ei tällä kertaa yltänytkään. Sijoitus oli viides.

”Joukkueen tavoitteena on tehdä ilmaisullinen ja vapautunut kokonaisuus ja nauttia joka hetkestä. Nämä tavoitteet onnistuivat”, tiivistivät Kiteiden valmentajat Anna Koskinen ja Siiri Ylipekkala.

Korennoille kultaa ja pronssia

Voiton makuun pääsi myös Vammalan Naisvoimistelijoiden toinen harrastesarjajoukkue Korennot Volare, joka toi kultaa sekä Valkeakosken että Tampereen kisoista.

Joukkue Korennot Vivere kilpailee 12–14 vuotiaiden kilpasarjassa. Joukkue lähti kauden alussa tavoittelemaan kategoriaa 4, minkä se saavuttikin heti ensimmäisissä kisoissa. TUL:n kisoissa parannusta tuli vielä yhden pykälän verran. Tuloksena pronssimitali.

Valmentajien Alli Järvisen ja Kaisla Virtasen mukaan kokoonpanon vahvuus on kisavarmuudessa.

Liljat yhteiskuvassa.

Liljat paransivat

Pitkän sairastelukierteen loputtua TUL:n kisoissa nähtiin myös Vammalan Naisvoimistelijoiden Liljat, jotka kisaavat 10–12-vuotiaiden sarjassa. Joukkue oli mukana myös Valkeakosken kisoissa. Molemmat joukkueen kokoonpanot paransivat kategorioitaan. Liljoja valmentaa Henriikka Mäkelä.

Mimosat Stara-kisoissa

Naisvoimistelijoiden 9–10-vuotiaiden Mimosat osallistui kahdella eri kokoonpanolla Stara-kisoihin Huittisissa ja Turussa. Valmentajat Aleksina Ruusunoksa, Josefiina Ruusunoksa ja Ella-Tuulia Krekula olivat tyytyväisiä, kun molemmat ryhmät paransivat suoritustaan Turussa. Positiivista palautetta tuomarit antoivat erityisesti ilmaisusta, hymystä, eleistä ja ilmeistä.

Ensimmäinen Stara-tapahtuma

Seuran nuorimmat joukkuevoimistelijat, 7–8-vuotiaat Usvat osallistuivat myös Huittisten Staraan. Voimistelu-uran ensimmäinen Stara-tapahtuma jännitti pieniä voimistelijoita ja myös joukkueen valmentajia Mirka ja Linnea Järvistä. Joukkue sai kuitenkin hyvää palautetta ja heti esityksen jälkeen oli hymykin jo herkässä.

Osalla joukkueista on vielä edessä kilpailuja, joista lähdetään hakemaan kauden parasta suoritusta. Kevät huipentuu seuran omaan kevätnäytökseen Vexve-areenalla 4. toukokuuta.

Seuraa ja lue artikkeliin liittyviä aiheita

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?

Mainos