Kumurin naiset hakivat pelikokemusta Humppilan harjoitusturnauksesta

Seuraavan harjoituspelinsä joukkue pelaa Varilassa 29. huhtikuuta osana Supervappu-tapahtumaa.

Sastamalan Kumurin naiset ovat aloittaneet kautensa harjoituspeleillä.

Sastamalan Kumurin pesäpallon naisten maakuntasarjassa pelaava joukkue haki pelituntumaa kesään sunnuntaina Humppilassa. Joukkue kohtasi harjoitusturnauksessa emäntäjoukkue Humppilan Veikot ja Ylöjärven Pallon. Pelit olivat tänä kesänä sarjaporrasta ylempänä pelaavalle Kumurille melko opettavaisia.

Humppilan Veikot ja Kumuri jännittivät kauden avausta melkoisesti, sillä avausjakson kaikki juoksut tulivat enemmän tai vähemmän räpeltämisen seurauksena molemmille osapuolille. Kumpikin joukkue muokkasi toiselle jaksolle kokoonpanoaan ja Kumuri onnistui siinä paremmin vieden sen selkeästi. Kotiutuskisassa kotijoukkue oli niukasti parempi ja voitti 2–1 (4–3, 0–11, 4–3).

Ylöjärven Pallon joukkueeseen kuuluu useampi kokenut pelaaja, ja se näkyy pelikentällä. Kumuri oli ensin aivan helisemässä, mutta muutokset toiselle jaksolle auttoivat jälleen. Ylöjärvi vei pelin 1–0 (12–2, 1–1).

”Tiesimme, että ylempi sarjaporras on kovempi. Pelaaminen oli mukavaa. Tekemistä riittää vielä ennen kuin saamme pelimme uomiinsa”, luonnehti pelinjohtaja Mika Mikola ensimmäisiä pelikokemuksia.

Kumurin naisten aluesarjajoukkue pelaa kauden ensimmäisen harjoitusottelunsa keskiviikkona 26. huhtikuuta kello 18. Varilassa joukkue kohtaa Pesäsudet Säkylästä.

Maakuntasarjajoukkueen seuraava harjoituspeli on puolestaan supervapun lämmittelypelinä lauantaina 29. huhtikuuta kello 10.30, jolloin pelikumppanina on Loimaan Palloilijat. Supervappupelissä Varilassa pelaavat lauantaina 29. huhtikuuta kello 15 naisten Superpesisjoukkueet Manse PP Tampere ja Hyvinkään Tahko.

Seuraa ja lue artikkeliin liittyviä aiheita

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?

Mainos