Hurjaa menoa Sastamalan keskustan liepeillä – SM-ralli päättyy Hopun alueelle

Hannu Rainamo
Hurjaa menoa Sastamalan keskustan liepeillä – SM-ralli päättyy Hopun alueelle

Vauhdissa Teemu Asunmaa, SM-Rallin sarjan SM1-luokan pistesijaa kolme hallitseva kuljettaja.

Tyrvään Sanomat

Sastamalassa ja Huittisissa ajetaan 31.8.–1.9. SM-Rallin kuudes osakilpailu, Enset SM-Ralli.

Perjantaina kilpailijat nuotittavat reitin ja illalla 31.8. kilpailijoilla on mahdollisuus osallistua erilliselle testierikoiskokeelle eli Shakedownille Sastamalan keskustan läheisyydessä.

SM-Ralli ajetaan lauantaina 1.9. Sastamalan ja Huittisten haastavilla ja vaihtelevilla sorateillä.

Rallin järjestävät yhteistyössä Sastamalan AU ja Huittisten UA.

–Tiedossa on yhteensä kahdeksan erikoiskokeen kilpailu. Kaksi erikoiskokeista on kahdesti ajettavia, Enset SM-Rallin kilpailunjohtaja Jari Tuomisto ja reittijohtaja Ari-Pekka Saarinen kertovat.

Suunnitelmissa on, että rallin viimeinen erikoiskoe toteutetaan samaan tapaan, kuin vuonna 2016: yleisöystävällisenä erikoiskokeena, joka päättyy Hopun alueelle.

–Sinne järjestetään VIP-alue sekä rallitunnelman nostattajaksi myös näytösajoa ja ravintolapalveluita yhdessä yhteistyökumppaneiden kanssa. Kilpailun ratkettua estradilla saa seurata elävää musiikkia, kun lavan ottaa haltuunsa Irina.


Kirjoita kommentti

Perustele, kirjoita selkeästi, älä vähättele ihmisiä, ÄLÄ HUUDA. Pysy aiheessa ja muista käytöstavat. Kommentit luetaan ja tarvittaessa muokataan ennen julkaisua.

Meillä on nollatoleranssi alatyyliselle ilmaisulle, henkilöön käyvälle arvostelulle ja vihamielisyydelle. Emme julkaise kommentteja, joiden ainoa sisältö on negatiivinen mielipide vailla perusteluja. Jätämme julkaisematta myös ne kommentit, joissa ei lainkaan piitata oikeinkirjoituksesta kuten isoista alkukirjaimista tai välilyönneistä.

Kiitos etukäteen rakentavasta kommentistasi!

Etusivullamme juuri nyt:

Sammio