Koronavirus toi yrittäjille monia haasteita, joten heille avattiin oma kriisikeskus myös Sastamalaan –  Uusia asiakkaita tulee lisää joka viikko - Uutiset - Tyrvään Sanomat

Koronavirus toi yrittäjille monia haasteita, joten heille avattiin oma kriisikeskus myös Sastamalaan –  Uusia asiakkaita tulee lisää joka viikko

Yrittäjän kriisikeskus tarjoaa apua kasvokkain, puhelimitse ja Teamsin välityksellä. Keskuksen työntekijöiden mukaan yrittäjä voi itse määritellä, minkä kokee kriisiksi.

Tukitalo-kriisikeskus on toiminut Sastamalassa jo parikymmentä vuotta. Kuvassa keskuksen toiminnanjohtaja Ari Tiensuu sekä yrittäjille räätälöidyn avun työntekijät Tiina Kylväjä ja Nina Parhiala.

19.8.2020 6:00

Koronavirus on tuonut monelle yrittäjälle taloudellisia haasteita, jotka heijastuvat muuhunkin elämään. Niiden kanssa ei kuitenkaan tarvitse jäädä yksin, sillä Sastamalaan avattiin kesäkuussa Yrittäjän kriisikeskus.

Se tarjoaa keskusteluapua yrittäjille, heidän lähipiirilleen sekä yrityksistä irtisanotuille tai lomautetuille työntekijöille.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?

Mainos