Onko tässä ikiliikkuja? Sastamalalainen Telilän Sähkötyö hakee mallisuojaa uudelle keksinnölle – ”Katsomme, onko tällä jotain käyttöä vai oliko tämä vain kallis harrastus” - Uutiset - Tyrvään Sanomat

Onko tässä ikiliikkuja? Sastamalalainen Telilän Sähkötyö hakee mallisuojaa uudelle keksinnölle – ”Katsomme, onko tällä jotain käyttöä vai oliko tämä vain kallis harrastus”

Keksintö sai alkunsa, kun mopokauppiaana toiminut Seppo Rehakka halusi keksiä jotain erikoista markkinointiinsa. Syntyi ikiliikkuja – ainakin teoriassa.

Seppo Rehakka on helposti liikuteltavan aurinkosähköjärjestelmän ideanikkari. Toteuttajana projektissa on Telilän Sähkötyö ja sen toimitusjohtaja Pekka Telilä.

3.9.2019 18:07 | Päivitetty 4.9.2019 9:51

Sastamalalaisen Telilän Sähkötyön hallissa voi olla vastaus tulevaisuuden liikkuvaan sähköntarpeeseen. Näin uskovat Telilän Sähkötyön toimitusjohtaja Pekka Telilä ja hänen yhteistyökumppaninsa Seppo Rehakka.

Miehet esittelevät peräkärryssä kulkevaa aurinkoenergiakeskusta, joka tuottaa tarvittaessa sähköä vaikka metsän keskellä tai erämaassa –kaikkialla, mihin laitteen voi peräkärryllä vetää tai helikopterilla lennättää.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?

Mainos