Yli 70-vuotiaiden kotihoidon asiakasohjaus päivystää myös viikonloppuisin – Omaisten ja läheisten toivotaan välttävän vierailuja - Uutiset - Tyrvään Sanomat

Yli 70-vuotiaiden kotihoidon asiakasohjaus päivystää myös viikonloppuisin – Omaisten ja läheisten toivotaan välttävän vierailuja

Sotesille on tullut viime aikoina poikkeuksellisen paljon vanhusten hoitoon liittyviä asiakirjapyyntöjä. Kaikkia tietoja viranomainen ei voi antaa. Ongelmallista tämä on etenkin, jos vanhuksella on useampi omainen, mutta näiillä keskenään hyvinkin erilaiset näkemykset siitä, mikä olisi vanhukselle parasta.

2.4.2020 13:00

Sastamalan kaupungin yli 70-vuotiaille ja heidän omaisilleen tarkoitettu neuvontapalvelu päivystää ensi lauantaista eli 4. huhtikuuta alkaen myös viikonloppuisin.

Puhelimitse toimiva kotihoitopalveluiden asiakasohjaus neuvoo ja ohjaa muun muassa kauppa- ja apteekkiasioinnin järjestämisessä. Palvelu on avoinna joka päivä maanantaista perjantaihin kello 8.30–15 sekä lauantaina ja sunnuntaina kello 9–13 numerossa 040 667 5276.

Samassa yhteydessä halutaan muistuttaa yli 70-vuotiaiden läheisiä ja omaisia, että vierailuja riskiryhmiin kuuluvien luona tulee välttää myös asiointiapua annettaessa. Esimerkiksi kauppaostokset suositellaan jätettäväksi oven taakse ja muut yhteydenotot hoidettavaksi esimerkiksi puhelimen välityksellä.

Juttua muutettu 3.4. klo 8.27. Korjattu kotihoitopalveluiden asiakasohjauksen päivystysaika arkisin kello 8.30-15.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?

Mainos