Saarikolla ja Kulmunilla riitti jututtajia, kun keskustan puheenjohtajaehdokkaita roustattiin Vammalan torilla – ”Kahden välinen jännite on selvästi havaittavissa” - Uutiset - Tyrvään Sanomat

Saarikolla ja Kulmunilla riitti jututtajia, kun keskustan puheenjohtajaehdokkaita roustattiin Vammalan torilla – ”Kahden välinen jännite on selvästi havaittavissa”

Keskustan puheenjohtajaehdokkaat Annika Saarikko, Katri Kulmuni, Petri Honkonen ja Ilkka Tiainen saapuivat kiertueelle Sastamalaan. Ehdokkaita tultiin tapaamaan ympäryskunnistakin. Myös Timo Soini tuli mökiltään katsomaan, mitä kylillä tapahtuu.

Tiede- ja kulttuuriministeri sekä keskustan puheenjohtajaehdokas Annika Saarikko kuunteli, kun Oripäästä alun alkaen kotoisin oleva Tuula Hyvätti halusi tervehtiä oman kylän naista.

26.8.2020 17:58 | Päivitetty 26.8.2020 20:20

Vammalan torille saapui keskiviikkona keskustan puheenjohtajaehdokkaat Annika Saarikko, Katri Kulmuni, Petri Honkonen ja Ilkka Tiainen. Uusi puheenjohtaja valitaan puoluekokouksessa 4–5. syyskuuta.

Sastamalalainen Matti kävi jututtamassa sekä Saarikkoa että Kulmunia. Hän tenttasi heiltä muun muassa sähkön siirtohinnoista ja siirtoyhtiö Carunasta.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?

Mainos