Teettääkö Sastamala työttömillä ilmaista työtä ja onko se laitonta? Työllisyyspalvelupäällikkö vastaa kuntouttavan työtoiminnan kuohuntaan: ”Työttömyysetuus ei ole vastikkeetonta” - Uutiset - Tyrvään Sanomat

Teettääkö Sastamala työttömillä ilmaista työtä ja onko se laitonta? Työllisyyspalvelupäällikkö vastaa kuntouttavan työtoiminnan kuohuntaan: ”Työttömyysetuus ei ole vastikkeetonta”

Sastamalan työllisyyspalveluiden järjestämä kuntouttava työtoiminta on ollut mediamyrskyn silmässä siitä asti, kun aluehallintovirasto (avi) huomautti kaupunkia puutteista aktivointisuunnitelmien kirjaamisessa. Mikä kohussa on totta ja mikä ei?

Sastamalan kaupungin työllisyyspalveluiden tilat sijaitsevat Asemakadulla.

6.10.2019 9:04

Sastamalan alueen Facebook-keskusteluryhmässä kuohuu. Kuntalaisaloite-sivustolle on jätetty aloite, jossa perätään kuntouttavan työtoiminnan lainmukaisuutta. Aluehallintovirasto on kiinnostunut Sastamalan työllisyyspalveluiden toiminnasta ja valtakunnallinen media kuntouttavan työtoiminnan ongelmista. Kaupungin työllisyyspalvelupäällikkö Tiina Leppäniemi on kaiken keskellä. Kysyimme häneltä, mikä julkisuudessa käydystä keskustelusta on totta.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?

Mainokset