Hateles-stringit ja villisti faneja! Muistatko vielä sastamalalaisen bilebändin alkuajat? – Katso nostalgiset kuvat yhtyeen ensimmäisiltä vuosilta - Uutiset - Tyrvään Sanomat

Hateles-stringit ja villisti faneja! Muistatko vielä sastamalalaisen bilebändin alkuajat? – Katso nostalgiset kuvat yhtyeen ensimmäisiltä vuosilta

Muistatko ajan, jolloin tyrvääläissyntyinen bilebändi Hateles oli vastaperustettu ja nuoret miehet villitsivät kansaa valkoisissa farkuissaan ja värikkäissä paidoissaan? No, siitä on 15 vuotta.

Hatelesin miehet pitivät keikkataukoa vuonna 2017, mutta palasivat jälleen lavoille viime kesänä. Nyt edessä on 15-vuotisjuhlakeikka toukokuun 11. päivä.

27.4.2019 11:00

Löytyykö kaapistasi Hateles-stringit tai bändin nimeä kantavat miesten kalsarit? Jos löytyy, niin hallussasi on keräilyharvinaisuus.

Hateles-alusasut menivät kuin kuumille kiville 2000-luvun alkuvuosina. Vastaperustettu bilebändi esiintyi Vammalan keskustassa Kauppalantalon takana, ja väki osti villinä fanituotteita. Ainakin niin Hatelesin miehiksi varttuneet pojat muistavat nyt.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?

Mainos