Tyrvään Sanomat seuraa kuntavaalien ratkaisut ja tunnelmat verkossa – Katso Pirkanmaan kattavin suora lähetys kello 19 alkaen - Uutiset - Tyrvään Sanomat

Tyrvään Sanomat seuraa kuntavaalien ratkaisut ja tunnelmat verkossa – Katso Pirkanmaan kattavin suora lähetys kello 19 alkaen

Kuntavaalien tulosta pääset seuraamaan reaaliaikaisesti verkkosivuillamme, jonne tuomme myös tuloskoneen. Seuraa suoraa lähetystä Pirkanmaan vaalivalvojaisista tässä jutussa sunnuntaina kello 19 alkaen.

Vaali-ilta lähestyy ja myös me seuraamme tulosiltaa verkossa reaaliajassa.

10.6. 13:45 | Päivitetty 13.6. 13:58

Pirkanmaan suurimmat vaalivalvojaiset alkavat suorana sunnuntaina 13.6. kello 19 alkaen. Suoraa lähetystä pääset seuraamaan Tyrvään Sanomien sivuilta sunnuntaina. Seuraamme koko ääntenlaskennan, vierailemme vaalivalvojaisissa ja haastattelemme mielenkiintoisia vieraita ympäri Pirkanmaan.

Näet suorasta lähetyksestä myös Sastamalan tunnelmat.

Pirkanmaan vaalivalvojaiset -lähetys alkaa sunnuntaina kello 19 ja jatkuu yöhön asti. Illan aikana seuraamme kuntavaalien ääntenlaskentaa Pirkanmaan kunnissa ja analysoimme tuloksia, haastattelemme kiinnostavia vieraita ja sukellamme mukaan puolueiden vaalivalvojaisten tunnelmiin.

Suoran Pirkanmaan vaalivalvojaiset -lähetyksen juontavat Aamulehden toimittajat Saara Tunturi ja Enni Mansikkamäki.

Sastamalassa seuraamme tuloksia ja tunnelmia vaalipäivänä alkuillasta lähtien. Illan aikana vierailemme puolueiden vaalivalvojaisissa, haastattelemme kiinnostavia ehdokkaita ja analysoimme tuloksia.

Tulokset reaaliajassa

Tyrvään Sanomien verkkosivuilta pääset seuraamaan myös tuloksia Sanoman yhteisestä tulospalvelusta. Pääset siihen myös TÄSTÄ.

Tulospalvelu aukeaa noin kello 20, kun ennakkoäänestyksen tulos on julkaistu. Tulospalvelun osoite on www.tyrvaansanomat.fi/tulospalvelu.

Tulospalvelussa voit tarkastella Sastamalan lisäksi vaalitulosta koko maassa, sillä tulospalvelu kattaa kaikki Suomen kunnat.

Voit tarkastella myös kunnan eri äänestysalueiden, yksittäisten ehdokkaiden ja puolueiden tuloksia.

Kun ääntenlaskenta on valmis, näet tulospalvelusta, miten puolueet ja ehdokkaat pärjäsivät ja ketkä valitaan valtuustoon.

Tulospalvelusta näet myös, ketkä jäivät valitsematta, paljonko ääniä ehdokkaat saivat ja monia muita yksityiskohtia.

Valvomme kanssasi niin kauan, että vaalitulos on selvä.

Aikataulu

13.6. Vaalipäivän tunnelmia, haastatteluja ja tulosseurantaa verkkosivuilla www.tyrvaansanomat.fi

13.6. Suora lähetys ympäri Pirkanmaata kello 19 alkaen, illalla piipahdus myös Sastamalassa, www.tyrvaansanomat.fi

13.6. Reaaliaikainen tulospalvelu aukeaa klo 20 osoitteessa www.tyrvaansanomat.fi

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?

Mainos