Sastamala päivittää taas strategiaa: Nettikysely on jo auki, kerro omat konkreettiset tavoitteet kotikaupungillesi - Uutiset - Tyrvään Sanomat

Sastamala päivittää taas strategiaa: Nettikysely on jo auki, kerro omat konkreettiset tavoitteet kotikaupungillesi

Miten Sastamalaa tulisi sinun mielestäsi kehittää?

Nettikyselyssä kaivataan näkemyksiä esimerkiksi Sastamalan mahdollisuuksista.

13.9. 11:51

Sastamalan kaupunki kerää maanantaina avatulla strategiakyselyllä asukkaiden ja kaikkien kaupungin sidosryhmien näkemyksiä kaupungin kehittämisestä ja alkaneen valtuustokauden keskeisimmistä tavoitteista.

Kaupunki kerää kuntalaisilta konkreettisia näkemyksiä ja ajatuksia strategian päivittämisen pohjaksi.

Kyselyn tuloksia käytetään apuna kaupungin toimintaa keskeisimmin ohjaavan kaupunkistrategian päivittämisessä. Syksyn aikana päivitettävä strategia koskee vuosia 2022–2025.

Pääset kyselyyn tästä.

Kysely on auki tiistaihin 28.9. kello 16 asti. Kaikkien yhteystietonsa jättäneiden kesken arvotaan kolme 50 euron lahjakorttia Tyrvään Pappilaan. Kyselyyn voi halutessaan vastata täysin anonyymisti.

Kaupunginjohtajan mukaan on tärkeää vastata kyselyyn

Kaupunginjohtaja Jarkko Malmbergin mukaan on erityisen tärkeää, että kuntalaiset osallistuvat kyselyyn ja tuovat näin omat näkemyksensä ja ajatuksensa valtuutettujen tietoon.

Kuntalaiset pääsevät ottamaan kantaa kaupungin sisäisiin vahvuuksiin ja heikkouksiin sekä tunnistettuihin uhkiin ja mahdollisuuksiin. Tilaa on myös omille vaihtoehdoille.

Lisäksi kuntalaisilta pyydetään konkreettisia tavoitteita ja päämääriä, joiden avulla Sastamala täyttäisi asetetut strategiset valinnat eli hyvinvointia ja sykettä asumiseen ja elämiseen, uudistuva kasvuympäristö tulevaisuuden tekijöille sekä elinvoimaa työllä ja yrittäjyydellä.

Kyselyn viimeisessä osiossa kuntalaisia pyydetään arvioimaan toimintaympäristössä tapahtuvia muutoksia ja niiden vaikutuksia Sastamalan kaupungin näkökulmasta.

Kyselyn toteuttaa konsulttitoimisto MDI Sastamalan kaupungin toimeksiannosta.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?

Mainos