Koronanyrkin info 14.9.2021: Näin johtajaylilääkäri Juhani Sand ennakoi infoa - Uutiset - Tyrvään Sanomat

Katso tallenne: Koronatilanne Pirkanmaalla on kohtalaisen vakaa – sairaalajaksot silti pitkiä, tehohoidossa jopa kolmekymppisiä: "Lähes kaikki ehkäistävissä"

Pirkanmaan pandemiaohjausryhmän puheenjohtaja Juhani Sand kaipaa rokotuskattavuuteen lisää vauhtia. – On nähtävissä, että covid-19 on rokottamattomien tauti.

Pirkanmaan sairaanhoitopiirin johtajaylilääkäri Juhani Sandin mukaan koronavirusepidemiaan liittyvien alueellisten suositusten höllentämisessä ei ole Pirkanmaalla paljon liikkumavaraa.

14.9. 14:23

Pirkanmaan pandemiaohjausryhmä eli koronanyrkki kokoontui jälleen tiistaina ja piti palaverinsa jälkeen infotilaisuuden.

Seurasimme tilaisuutta hetki hetkeltä myös tekstimuotoisena. Seuranta löytyy jutun loppupuolelta.

Infotilaisuudessa kuultiin tilannekatsaus Pirkanmaan koronaepidemiatilanteesta ja jäljitystyön tuloksista. Pandemiaohjausryhmä kertoi myös mahdollisista alueellisten suositusten muutoksista. Asiantuntijoina infossa olivat Pirkanmaan sairaanhoitopiirin johtajaylilääkäri Juhani Sand sekä Tampereen yliopistollisen sairaalan infektioyksikön ylilääkäri Jaana Syrjänen ja apulaisylilääkäri Janne Laine.

Artikkeliin liittyviä aiheita

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?

Mainokset