Näin rautatien tasoristeys aiotaan poistaa alikululla Sastamalantien eteläpuolella – Eri vaihtoehtoja punnittiin ja tästä on vähiten haittaa - Uutiset - Tyrvään Sanomat

Näin rautatien tasoristeys aiotaan poistaa alikululla Sastamalantien eteläpuolella – Eri vaihtoehtoja punnittiin ja tästä on vähiten haittaa

Joidenkin alueella asuvien ajomatka Sastamalantielle pitenee hieman, kun tasoristeys poistetaan, Kaukolantien pohjoisosa muuttuu yksityistieksi ja Sastamalantielle täytyy kiertää Vinkkiläntien kautta.

Havainnekuva kertoo, kuinka jatkossa Kaukolaan ja Vinkkilään kuljetaan Sastamalantieltä Porin radan ali täysin uutta tieyhteyttä pitkin. Se aiotaan tehdä yli puoli kilometriä nykyisestä Kaukolantien tasoristeyksestä Kiikkaan päin. Tämä näkymä aukeaisi ilmasta Sastamalantieltä etelään päin katsoessa, taustalla näkyy Liekovesi.

17.9. 18:00

Kaavamuutosehdotus Kaukolaan ja Vinkkilään uusine tielinjauksineen on valmistunut.

Suunnittelua on jatkettu samalla tielinjausvaihtoehdolla, joka oli jo kaavaluonnoksessa. Kyseinen linjaus kulkee peltoalueen ja kylän rajalla. Sillä katsottiin olevan vähemmän haitallisia vaikutuksia kuin toisella tutkitulla vaihtoehdolla, joka olisi halkaissut Vinkkilän kylän.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?

Mainokset