Voiko juna kulkea Tampereelle tunnin välein? Sastamala julkistaa selvityksen tulokset, katso suorana maanantaina - Uutiset - Tyrvään Sanomat

Voiko juna kulkea Tampereelle tunnin välein? Sastamala julkistaa selvityksen tulokset, katso suorana maanantaina

Sastamalan kaupunki teetti keväällä selvityksen lähijunaliikenteen mahdollisuuksista Tampereen ja Vammalan välillä. Nyt tulokset ovat selvillä. Näytämme kaupungin suoran lähetyksen selvityksen tuloksista tässä jutussa maanantaina kello 14.

Sastamalan kaupunki haluaa ulottaa lähijunaliikenteen Tampereelta Vammalan ja Karkun asemille. Kuvassa on Vammalan asema.

24.9. 6:00

Voisiko Sastamalan ja Tampereen välillä kulkea lähijuna ja kuinka tiheästi? Muun muassa tähän saadaan valaistusta maanantaina, kun Sastamalan kaupunki julkistaa kuluvan vuoden aikana tehdyn lähijunaliikenneselvityksen tulokset.

Tyrvään Sanomat seuraa tiedotustilaisuutta ja näyttää sen suorana tässä jutussa.

Suora lähetys alkaa maanantaina 27. syyskuuta kello 14 ja on Sastamalan kaupungin tuottama.

Sastamalan kaupunki teetti Sastamalan raideliikenteen ja asemanseutujen selvityksen Ramboll oy:llä alkuvuonna. Tavoite oli selvittää, voiko Vammalan ja Karkun asemilta kulkea raideliikenne tunnin välein Tampereelle. Matka-aika Tampereelle olisi Karkusta 30 ja Vammalasta 40 minuuttia.

Lue lisää: Karkun ja Vammalan asemalta tunnin välein Tampereelle? Sastamala haluaa osaksi Tampereen seudun lähijunaliikennettä

Maanantain tiedotustilaisuudessa lähijunaliikenneselvityksen tuloksista kertoo Rambollin projektipäällikkö Eero Kauppinen. Tilaisuuden avaa Sastamalan kaupunginjohtaja Jarkko Malmberg ja lopuksi kommenttipuheenvuorot käyttävät Pirkanmaan liiton maakuntajohtaja Esa Halme ja Sastamalan maankäyttöjohtaja Ilmari Mattila.

Tyrvään Sanomien kesäkuussa kaupungilta saamien alustavien tietojen mukaan lähijunaliikenteen toteuttaminen Sastamalan ja Tampereen välille vaikutti tuolloin mahdolliselta.

Lue lisää: "Hyvältä näyttää” – Sastamalan ja Tampereen välinen lähijunaliikenne voisi olla mahdollista

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?

Mainos