Käyttäjät kertovat nyt, millainen uusi koulu Mouhijärvelle tarvitaan – Katso kuvat vanhasta: Tiloissa surisevat ilmanpuhdistimet ja luokat loppuvat kesken

Tähtiä kattoon ja kartta lattiaan sekä koulupuutarha pihaan. Nämä voivat olla totta, jos käyttäjien toiveet kohtaavat Sastamalan kaupungin toteutuksen Mouhijärven yhteiskoululla. Nyt kuvat koululta paljastavat erilaisen totuuden.

Mouhijärven yhteiskoulun nykyinen 340-neliöinen liikuntasali on huonokuntoisessa vanhassa osassa. Käyttäjien toive on, että uudessa koulussa liikuntatila varusteltaisiin myös musiikin tarpeisiin. Perjantaina salissa pelasivat yläkoululaiset.

26.9.2021 17:00

Mouhijärven uudesta yhteiskoulusta tulee alueen asukkaiden yhteinen tila ja uudenlainen kylätalo, jos ja kun käyttäjät saavat sanoa.

Parhaassa tapauksessa koulun yhteydessä toimii nuorisotila, kuntosali, kyläläisten olohuone sekä kokoontumis- ja tapahtumapaikka. Pihalla opetusta varten on ulkoluokka katoksineen, liitutauluineen ja koulupuutarhoineen. Ulkokuntosali on kaikkien käytössä.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?

Mainos