Kiikoisissa testataan, paljonko kotitalouksista kertyy pakkausmuovia kahdessa viikossa – kokeilun toivotaan vauhdittavan keräyspisteen saamista - Uutiset - Tyrvään Sanomat

Kiikoisissa testataan, paljonko kotitalouksista kertyy pakkausmuovia kahdessa viikossa – kokeilun toivotaan vauhdittavan keräyspisteen saamista

Kiikoisten SEO-huoltoaseman pihaan tulee kotitalouksien pakkausmuovijätteen keräyspaikka lokakuun loppuun asti.

Kiikoisissa ei ole tällä hetkellä pysyvää muovinkeräyspistettä.

12.10. 14:15

Kiikoisissa käynnistyy kahden viikon kokeilu kotitalouksien pakkausmuovijätteen keräämiseksi. Paikallinen Lions Club ja Kiikoisten yrittäjäyhdistys järjestävät lokakuun lopussa kampanjan, jolla yhdistykset haluavat osoittaa pakkausmuovijätteen keräyspisteen tarpeen Kiikoisissa.

Sastamalan Kiikoisissa ei ole toistaiseksi kotitalouksien muovijätteen keräilypistettä, ja lähin sellainen sijaitsee 25 kilometrin päässä.

Kiikoisten Lions Club kertoo tiedotteessaan, että kotitalouksien pakkausmuovijätettä kerätään tällä hetkellä jo monessa kiikoislaisessa kodissa keräyspisteisiin kuljetettavaksi. Monet paikalliset ovat myös esittäneet toiveen muovijätteen keräyspisteen saamiseksi alueelle.

Nyt tämä toteutuu kokeilukampanjan voimin ainakin hetkeksi. Lions Club on sopinut Vammalan Hyötykeräyksen kanssa, että yhtiö tuo Kiikoisten SEO-huoltoaseman pihaan säiliöt, jonne kotitalouksien pakkausmuovijätteen voi toimittaa 18. - 31. lokakuuta välisenä aikana.

Tämän jälkeen Kiikoisissa katsotaan, onko kertynyt määrä kiinnostava keräyspisteen saamiseksi.

Juttua muutettu 14.10. klo 13.08. Keräyspaikka on vaihtunut. Kiikoisten seurantalon sijaan keräysastiat tulevat Kiikoisten SEO-huoltoaseman pihaan. Keräysaika on sama.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?

Mainokset