Kappaletavararekka kaatui Nokialla tiellä 12 – Liikenne kulkee jälleen normaalisti onnettomuuspaikan kohdalla - Uutiset - Tyrvään Sanomat

Kappaletavararekka kaatui Nokialla tiellä 12 – Liikenne kulkee jälleen normaalisti onnettomuuspaikan kohdalla

13.10.2021 7:25

Nokialla tiellä numero 12 tapahtui varhain keskiviikkoaamuna onnettomuus, kun kappaletavararekka kaatui ojaan lähellä Tottijärven liittymää.

Tarkempi onnettomuuspaikka sijaitsee Tottijärven liittymästä noin kilometri Tampereen suuntaan, Lamminlahden kohdalla.

Pirkanmaan pelastuslaitos sai hälytyksen onnettomuudesta kello 6.26. Ilmoituksen onnettomuudesta teki rekkaa kuljettanut henkilö.

Pirkanmaan pelastuslaitoksen tilannekeskuksen päivystävä palomestari Pauli Koskinen kertoi noin kello 6.50, että liikenne ruuhkautui onnettomuuspaikan kohdalla pahoin, kun toinen kaista jouduttiin sulkemaan liikenteeltä.

Pirkanmaan pelastuslaitokselta kerrottiin hieman aamukahdeksan jälkeen, että molemmat kaistat on avattu liikenteelle ja liikenne kulkee normaalisti.

Pelastuslaitos arvioi, että ojaan kaatuneen rekan nostoa suunnitellaan aamun aikana ja sen nosto ajoittuu ajankohdalle, jolloin liikenne on hiljaista.

Korjaus 13.10.2021 kello 8.29: Jutussa kerrottiin aikaisemmin virheellisesti, että rekka olisi kaatunut tielle. Tietoa on tältä osin tarkennettu.

Artikkeliin liittyviä aiheita

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?

Mainos