Valtuutetut tutustuivat lopetusuhan alla olevaan Äetsän kouluun, näin he kommentoivat kyläläisten huolta – Katso video: Tässä on koulun suljettu tila - Uutiset - Tyrvään Sanomat

Valtuutetut tutustuivat lopetusuhan alla olevaan Äetsän kouluun, näin he kommentoivat kyläläisten huolta – Katso video: Tässä on koulun suljettu tila

Sastamalan kaupunki laittoi Äetsän koulun tiloja käyttökieltoon riskirakenteiden ja mikrobilöydösten takia muutama vuosi sitten. Nyt samoissa epäterveellisiksi todetuissa tiloissa harjoittelee Kiikan torvisoittokunta. Kiikkalaiset ihmettelevät ja toivovat kuntotutkimuksen tarkastamista.

Sastamalan kaupunginvaltuutettuja oli tutustumassa Äetsän kouluun ja sen kunto-ongelmien vuoksi suljettuihin tiloihin torstaina.

29.10. 12:57

Sastamalan läntisellä alueella asuvien vanhempien huoli koulujen tulevaisuudesta ei jäänyt kuulematta torstai-iltana Kiikassa. Keskusteluiltaan kokoontuneet vanhemmat kertasivat alueen koulujen tilannetta, kävivät läpi mahdollisuuksia ja toivat esiin myös uusia ajatuksia nykyisten koulupalvelujen säilyttämiseksi.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?

Mainos