Kun tämä mies keksi Prisman paikan, alkoi rakentaminen huippunopeasti – Tältä rakennuksessa näyttää nyt, jotain omaleimaistakin kauppakeskukseen tulee - Uutiset - Tyrvään Sanomat

Kun tämä mies keksi Prisman paikan, alkoi rakentaminen huippunopeasti – Tältä rakennuksessa näyttää nyt, jotain omaleimaistakin kauppakeskukseen tulee

Sastamalan Prisma-keskuksesta tulee noin 100 henkilön työpaikka. Vierailimme työmaalla ja koostimme, mitä hankkeesta nyt tiedetään.

YIT:n hankekehityspäällikkö Janne Salonen ajeli vuonna 2019 Sastamalan keskustassa ja katseli paikkoja ”sillä silmällä”. Sitten hän löysi etsimänsä ja ehdotti sitä Pirkanmaan Osuuskaupalle.

29.10. 17:45

Sastamalan Marttilanharjulla myllertävät koneet. Jalkapallokentän kokoisen rakennuksen seinät ovat pystyssä ja kymmenten työmiesten autot täyttävät vasta-asfaltoidun kadun.

Sastamalan keskustan kaupunkikuva muuttuu vauhdilla, ja se on oikeastaan YIT:n hankekehityspäällikön Janne Salosen ansiota. Hän oli mies, joka huhtikuussa 2019 päätti ehdottaa, että Pirkanmaan Osuuskaupan suurhankkeelle on keskustassa vain yksi paikka; Marttilanharju.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?

Mainos