Syksyn 2021 ylioppilaat Pirkanmaalla – katso nimet tästä 11.11. lähtien - Uutiset - Tyrvään Sanomat

Syksyn ylioppilaat julki tänään – Katso Sastamalan seudun lakitettavat tästä jutusta

Pääsikö lapsesi, kummilapsesi tai muu tuttusi ylioppilaaksi? Pääsitkö itse? Listaamme tähän juttuun sastamalalaisia ja Sastamalan lukioiden uusia ylioppilaita. Jos pääsit ylioppilaaksi muusta kuin Sastamalan lähialueen lukiosta, ilmoita siitä toimitukselle.

Julkaisemme perinteiseen tapaan Sastamalan seudun uusien ylioppilaiden nimet kootusti tässä jutussa.

11.11. 10:37

Syksyn 2021 ylioppilaskirjoitusten tulokset julkaistiin torstaina 11. marraskuuta aamusta alkaen. Koulut saivat tiedon valmistuneista Ylioppilastutkintolautakunnalta kello 9.

Tyrvään Sanomat julkaisee sastamalalaisten ja Sastamalan alueen lukioiden ylioppilaiden nimiä tässä jutussa. Listalla on vain niiden oppilaiden nimet, jotka ovat antaneet luvan nimensä julkaisuun.

Tyrvään Sanomat onnittelee uusia ylioppilaita.

Tämä on päivittyvä uutinen. Jos pääsit ylioppilaaksi muusta kuin Sastamalan lähialueen lukiosta,voit ilmoittaa siitä toimitukselle osoitteeseen toimitus.tyrvaansanomat@sanoma.fi ja lisäämme nimen listalle. Kerro viestissä nimesi ja mistä lukiosta valmistuit.

Karkun evankelinen opisto

Jussi Jyräkoski.

Vammalan lukio

Jenny Andersson, Tuomas Halonen, Samuli Kero, Julia Malmström, Ada Mäki-Soini, Iida Tuomi, Anna Turri, Teija Vuorenmaa, Alma Väkevä.

Lauttakylän lukio

Ella Ala-Haavisto, Lotta Maine.

Lauttakylän lukion aikuislinja: Ali Farahmand.

Artikkeliin liittyviä aiheita

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?

Mainos