Sastamalan kaupungin suorassa lähetyksessä teknisiä ongelmia maanantai-iltana – valtuuston kokouksesta nähtävillä vain tallenne - Uutiset - Tyrvään Sanomat

Sastamalan kaupungin suorassa lähetyksessä teknisiä ongelmia maanantai-iltana – valtuuston kokouksesta nähtävillä vain tallenne

Sastamalan kaupunki joutui perumaan maanantai-iltana suoran lähetyksen kaupunginvaltuuston kokouksesta teknisten ongelmien takia.

Sastamalan kaupunginvaltuusto kokoontui kesällä valitussa uudessa kokoonpanossaan nyt kolmatta kertaa.

14.11. 9:15 | Päivitetty 16.11. 7:53

Suora lähetys Sastamalan kaupunginvaltuuston kokouksesta peruuntui maanantai-iltana Tyrvään Sanomista riippumattomista syistä.

Sastamalan kaupunki tiedotti illalla, että kaupunginvaltuuston kokousta ei teknisten ongelmien vuoksi pystytty lähettämään suorana lähetyksenä. Kaupungin tuottaman lähetyksen piti näkyä myös Tyrvään Sanomien sivujen kautta.

Kaupunki kertoo, että kokoustallenne on kuitenkin katsottavissa kokouksen jälkeen. Tallenne on näkyvissä 2 viikkoa kokouksen jälkeen.

Jos upotus ei näy, voit katsoa lähetystä myös täältä.

Kokouksessa ratkaisunsa sai muun muassa Kiikoisten päiväkotihanke, ensi vuoden veroprosentit ja kaupungin strategia tuleville vuosille.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?

Mainos