Vanhan ajan joulumarkkinat perutaan koronatilanteen takia – Seimikatu järjestetään normaalisti - Uutiset - Tyrvään Sanomat

Vanhan ajan joulumarkkinat perutaan koronatilanteen takia – Seimikatu järjestetään normaalisti

Vanhan ajan joulumarkkinoiden tunnelmaa vuonna 2018.

19.11. 10:18

Pukstaavin tapahtumasaliin ja pihapiiriin joulukuulle suunnitellut Vanhan ajan markkinat perutaan nopeasti heikentyneen koronatilanteen vuoksi. Pelkän pienimuotoisen ulkotapahtuman järjestäminen ei ole kannattavaa ja sisätilojen osalta on vaikea pitää tiloja väljinä, tiedottaa Sastamalan kaupunki.

Vanhan ajan markkinat on myös koko perheen tapahtuma, eikä alle 16-vuotiailla ole käytössä koronapassia. Heikon rokotekattavuuden vuoksi tilaisuuden turvallisuutta ei voitaisi taata sisätiloissa.

Suuren suosion sekä myyjien että asiakkaiden joukossa saavuttaneita Vanhan ajan joulumarkkinoita on pidetty kirjakorttelissa vuodesta 2016 alkaen, 2017 markkinoille saatiin Työteekin toteuttamat kauniit joulukojut.

Markkinat jouduttiin peruuttamaan myös viime vuonna, jolloin Sastamalan elinkeinopalvelut ja Vammalan yrittäjät toteuttivat jouluisten tilaisuuksien sijaan Osta joulu Sastamalasta -kampanjan nostamaan esille Sastamalan liike-elämää.

Matkailun ja Pukstaavin edustajat ovat pahoillaan tilanteesta. Pienempiä yksittäisiä joulumyyjäisiä on toistaiseksi suunnitteilla eri puolille Sastamalaa samallekin viikonlopulle 10.–11.12.2021.

Tapahtumia voi ilmoittaa ilmaiseksi Visit Sastamalan tapahtumakalenteriin www.visitsastamala.fi/tapahtumakalenteri.

Myös Sastamalan seimikatu järjestetään normaalisti, jolloin 1. adventista alkaen Marttilankadun ikkunat täyttyvät seimikuvaelmista.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?

Mainos