Avi kertoo, mitä tarkoittavat 24.11. voimaan tulevat kokoontumisrajoitukset - Uutiset - Tyrvään Sanomat

Pyysimme avia selventämään uusia kokoontumis­rajoituksia: Miten käy joulumyyjäisten ja pikkujoulujen? Koska pitää näyttää koronapassia ja kuka sitä saa kysyä?

Avin määräämät uudet kokoontumisrajoitukset herättävät monia kysymyksiä, kun käynnissä on joulunalusaika myyjäisineen ja pikkujouluineen. Kysyimme, mitä keskiviikkona voimaan astuvat rajoitukset käytännössä tarkoittavat.

Joulun alla järjestetään paljon erilaisia joulumyyjäisiä ja juhlia, kuten pikkujouluja.

23.11. 16:05

Pirkanmaalla astuvat keskiviikkona 24. marraskuuta voimaan uudet yleisötilaisuuksia koskevat kokoontumisrajoitukset. Ne herättävät monia kysymyksiä, kun käynnissä on joulunalusaika myyjäisineen ja pikkujouluineen.

Kysyimme Länsi- ja Sisä-Suomen aluehallintoviraston (avi) aluehallintoylilääkäri Eeva Mäkiseltä, mitä määräykset käytännössä tarkoittavat.

Kokoontumisrajoitukset

Pirkanmaan sairaanhoitopiirin alueella ja Punkalaitumella astuvat keskiviikkona 24. marraskuuta voimaan uudet kokoontumisrajoitukset.

Länsi- ja Sisä-Suomen aluehallintovirasto (avi) ilmoitti uusista määräyksistä maanantaina.

Keskiviikosta alkaen kiellettyjä ovat sellaiset sisätiloissa järjestettävät yleisötilaisuudet, joihin osallistuu yli sata henkilöä ja joiden katsomoissa kaikilla ei ole määrättyjä istumapaikkoja tai joissa on yhteislaulua.

Lisäksi todettiin, että toiminnanharjoittaja voi ottaa koronapassin käyttöön vaihtoehtona voimassa oleville koronarajoituksille, jolloin passi mahdollistaa sisäänpääsyn tilaisuuksiin ja tapahtumiin.

Artikkeliin liittyviä aiheita

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?

Mainos